Dynamics 365 Business Central Cloud

De bedrijfssoftware van de toekomst

Werk efficiënter

Veel organisaties hebben te maken met vergelijkbare frustraties omtrent software. Enkele voorbeelden hiervan zijn: werken met dubbele data, eilandautomatisering, onvoldoende inzichten in de bedrijfsprocessen en handmatige processen die teveel tijd kosten. De afgelopen jaren zijn er veel goede ontwikkelingen geweest binnen het softwarelandschap.

Ontdek dé bedrijfssoftware waarin al uw bedrijfsprocessen samenkomen.

DIRECT NAAR BRANCHES
eerste ERP systeem
bc cloud product apparaten

Veilig in de cloud

Alles in één systeem

Dynamics 365 Business Central Cloud is de meest complete, alles-in-één software-oplossing voor het midden- en kleinbedrijf. Om dit te realiseren beheert u al uw bedrijfsprocessen rechtstreeks vanuit één systeem. Voor een vast bedrag per maand, heeft u volledig inzicht in uw bedrijfsprocessen en optimaal zicht op uw bedrijfsresultaten:

  • Financiële administratie
  • Inkoop
  • Verkoop
  • CRM & Marketing
  • Logistiek - Magazijn
  • Artikelbeheer
  • Projecten
  • Productie
  • Service

Bekijk wat het oplevert

blijf werken met vertrouwde producten

Office 365 Integratie

Naast de standaardfunctionaliteiten voor het beheren van al uw bedrijfsprocessen is Dynamics 365 Business Central Cloud volledig geïntegreerd met Office 365. Hierdoor kunt u blijven werken met vertrouwde Microsoft producten als Word, Excel en Outlook. Ook ontdekken steeds meer bedrijven de voordelen van onder andere Microsoft Teams.

Whitepaper Excel-integratie

nieuw bc cloud office 365

In beeld

Maak kennis met Dynamics 365 Business Central Cloud

video1
Speel de video van Logic Vision af

Artikelbeheer

button

Inkoop en verkoop

button

Offertes maken vanuit Outlook

power platform

haal alles uit uw data

Power Platform

Bijna tegelijkertijd met Dynamics 365 Business Central Cloud werd ook het Microsoft Power Platform geïntroduceerd. Bestaande applicaties gebundeld in één platform. Automatiseer werkstromen met Power Automate, stel visuele rapporten op en analyseer deze met Power Bi en ontwikkel en gebruik (eigen) applicaties via Power Apps.

BLOG POWER PLATFORM

maritiem - productie - handel

De Pakketten

Dynamics 365 Business Central Cloud heeft twee licentievormen voor volledige gebruikers: Essentials en Premium. Het verschil tussen beide licenties is het aantal standaardfunctionaliteiten. Op basis van uw bedrijfsprocessen zullen wij u adviseren welke licentievorm geschikt is voor uw organisatie.

Voor medewerkers die beperkt gebruik moeten maken van Dynamics 365 Business Central Cloud is er de Team Member licentie. Deze gebruikers hebben lees- en beperkt schrijfrecht. U kunt te allen tijde extra volledige gebruikers en/of Team Members toevoegen.

algemeen bc cloud pakketten

Maritiem

Logic Vision en de Maritieme Industrie zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Inmiddels 20 jaar geleden werd Logic Vision gecertificeerd Microsoft Partner. Nadat er net een project was afgerond bij scheepswerf YVC Bolnes en de IJsselwerf werd de focus gelegd op de Maritieme Industrie. In de loop der tijd is er natuurlijk enorm veel veranderd en hebben wij ons gespecialiseerd als de softwarepartner voor maritieme organisaties. Ontdek welk pakket het beste aansluit bij uw organisatie:

Maritiem Cloud
Business Central Cloud voor maritieme  bedrijven

Productie

Van het een komt het ander. Nadat steeds meer bedrijven uit de Maritieme Industrie Logic Vision wisten te vinden kwamen daar ook steeds meer productie bedrijven bij. Hierdoor werd er gekozen om onze kennis en ervaring breder in te zetten en een tweede doelgroep te veroveren als branchespecialist, de Productie Industrie. Ontdek welk pakket het beste aansluit bij uw organisatie:

Productie Cloud
Business Central Cloud voor productiebedrijven

Handel

Sinds de introductie van Dynamics 365 Business Central Cloud kunnen nu ook handelsbedrijven volop profiteren van onze jarenlange ervaring. Mocht uw organisatie in de toekomst door groei of uitbreiding toch maatwerk nodig hebben? Wij zijn de ERP-partner die met uw organisatie meegroeit! Ontdek welk pakket het beste aansluit bij uw organisatie:

Handel Cloud
Business Central Cloud voor handelsbedrijven
ZLogicVisionAlgemeenFotos2019GroepsfotosLogicVision_JKF-8886-1

Uw bedrijfsprocessen, onze cloudoplossing

A-team? No... It's The BC-Team!

The A-team was een bekende tv serie uit de tachtiger jaren, waarin een team met verschillende kwaliteiten en disciplines zorgde voor een goede afloop. Zo is het ook met ons BC Cloud Team. Een speciaal geselecteerd en samengesteld team dat niets liever wil dan succesvol projecten begeleiden en afronden. Ons BC Cloud Team, van sales tot consultants tot ontwikkelaars, bundelt de krachten door samen te werken, kwalitatieve ondersteuning te bieden en elkaar aan te vullen.

Met meer dan 20 jaar ervaring is onze kennis van hoog niveau en branchespecifiek. Wij zien onszelf niet als leverancier, maar als partner. Het liefst voor het leven. Dagelijks werken er wereldwijd meer dan 100 bedrijven met meer dan 3.000 gebruikers met onze oplossingen.

Mark Kortlever

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Maak een afspraak met Mark