Dynamics 365 Business Central Cloud

De bedrijfssoftware van de toekomst

Werk efficiënter

Werkt u nog met verschillende softwareoplossingen en komen uw medewerkers er geregeld achter dat een collega met hetzelfde bezig was? Handmatige processen nemen vaak onnodig veel tijd in beslag!  

Ontdek onze bedrijfssoftware waarin al uw bedrijfsprocessen samenkomen. 

DIRECT NAAR BRANCHES
CUsersMKODesktopBC Cloud het product
CUsersMKODesktopbc cloud het product def

Veilig in de cloud

Het Product

Dynamics 365 Business Central Cloud is de meest complete, alles-in-één software-oplossing voor het midden- en kleinbedrijf. U beheert al uw bedrijfsprocessen rechtstreeks vanuit één systeem, veilig in de cloud, voor een vast bedrag per maand.

Van uw financiële administratie tot uw magazijnbeheer, van uw in- en verkopen tot uw relatiebeheer en van uw projecten tot en met de productie. Eenvoudig en snel te implementeren en in gebruik te nemen. Verbeter de interactie met uw relaties en maak de juiste beslissingen. Profiteer nu van de voorsprong door automatisering en blijf uw concurrenten voor.

DE FUNCTIONALITEITEN

blijf werken met vertrouwde producten

Office 365 Integratie

Dynamics 365 Business Central Cloud is volledig geïntegreerd met Office 365. Exporteer data naar Excel, pas wijzigingen toe en publiceer terug in de cloud voor 24/7 actueel inzicht. Ontvang aanvragen, verstuur offertes en facturen vanuit Outlook. Ontdek het gemak van Teams, SharePoint, PowerPoint en nog veel meer.

CUsersMKODesktopoffice integratie afbeelding

Haal alles uit uw data

Power Platform

Met de komst van Dynamics 365 Business Central Cloud is het Microsoft Power Platform geïntroduceerd bij het grote publiek. Automatiseer met Flow, analyseer met Power BI en bouw (zelf) apps om efficiënter te werken. In onderstaande blog vertellen we u meer over het Power Platform en hoe u data voor u aan het werk zet.

BLOG POWER PLATFORM
CUsersMKODesktoppower platform
CUsersMKODesktoppakketten

MARITIEM – PRODUCTIE – HANDEL

De Pakketten

In de basis is Dynamics 365 Business Central Cloud beschikbaar in twee varianten. Afhankelijk van uw bedrijfsprocessen kiest u voor Essentials of Premium. Bij beide pakketten is er daarbij op ieder gewenst moment de mogelijkheid om full users en/of team members toe te voegen.

Om er voor te zorgen dat u het overzicht behoudt en alleen betaalt voor wat u gebruikt, hebben wij bij Logic Vision de functionaliteiten opgesplitst in modules. Ontdek welk pakket het beste aansluit bij uw organisatie:

 

Maritiem

Logic Vision en de Maritieme Industrie zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Inmiddels 20 jaar geleden werd Logic Vision gecertificeerd Microsoft Partner. Nadat er net een project was afgerond bij scheepswerf YVC Bolnes en de IJsselwerf werd de focus gelegd op de Maritieme Industrie. In de loop der tijd is er natuurlijk enorm veel veranderd en hebben wij ons gespecialiseerd als de softwarepartner voor maritieme organisaties. Ontdek welk pakket het beste aansluit bij uw organisatie:

Maritiem Cloud
CUsersMKODownloadsboat-cargo-clouds-70418

Productie

Van het een komt het ander. Nadat steeds meer bedrijven uit de Maritieme Industrie Logic Vision wisten te vinden kwamen daar ook steeds meer productie bedrijven bij. Hierdoor werd er gekozen om onze kennis en ervaring breder in te zetten en een tweede doelgroep te veroveren als branchespecialist, de Productie Industrie. Ontdek welk pakket het beste aansluit bij uw organisatie:

Productie Cloud
CUsersMKODownloadsaction-artisan-burnt-1145434

Handel

Sinds de introductie van Dynamics 365 Business Central Cloud kunnen nu ook handelsbedrijven volop profiteren van onze jarenlange ervaring. Mocht uw organisatie in de toekomst door groei of uitbreiding toch maatwerk nodig hebben? Wij zijn de ERP-partner die met uw organisatie meegroeit! Ontdek welk pakket het beste aansluit bij uw organisatie:

Handel Cloud
CUsersMKODownloadsaction-container-conveyor-1267338
BC cloud team no background

Uw bedrijfsprocessen, onze cloudoplossing

A-team? No... It's The BC-team!

The A-team was een bekende tv serie uit de tachtiger jaren, waarin een team met verschillende kwaliteiten en disciplines zorgde voor een goede afloop. Zo is het ook met ons BC-Team. Een speciaal geselecteerd en samengesteld team dat niets liever wil dan succesvol projecten begeleiden en afronden. Ons BC-Team, van sales tot consultants tot ontwikkelaars, bundelt de krachten door samen te werken, kwalitatieve ondersteuning te bieden en elkaar aan te vullen.

Met meer dan 20 jaar ervaring is onze kennis van hoog niveau en branchespecifiek. Dagelijks werken er wereldwijd meer dan 100 relaties met ruim 3.000 gebruikers met onze software en services.

Wilt u meer weten over Logic Vision?

OVER LOGIC VISION
Mark Kortlever

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Maak een afspraak met Mark