In deze tijd van jobhoppen is het bijzonder als je lang in dienst bent bij één en dezelfde organisatie. We horen wel eens over de nadelen, maar er zijn ook veel voordelen! Zo begrijp je als werknemer de bedrijfsprocessen beter en weet je alles van de klanten en de producten. Je kunt veranderingen in je werkveld sneller aanvoelen en er direct op inspelen. Al je opgebouwde expertise kun je aan (nieuwe) collega’s overbrengen. Door zoveel ervaring ben je juist zeer waardevol en dat koesteren we bij Logic Vision!

 

Ruud Vlekke startte 25  jaar geleden als de allereerste werknemer die Maarten Speet, General Manager van Logic Vision in dienst nam.
Ruud Vlekke: "Als oud-collega van Maarten bij Siemens Nixdorf wist hij me te enthousiasmeren nadat hij voor zichzelf was begonnen. Onze eerste klanten waren geweldige bedrijven en hele mooie projecten waar we Navision, de voorloper van Microsoft Dynamics 365 Business Central, implementeerden."

2020-03-04_12-33-01

Zo lang bij dezelfde werkgever in dezelfde rol is nogal uniek in deze tijd. Wat maakt het leven van een consultant zo uitdagend? Ruud: "Een van de taken is het introduceren en uitrollen van een ERP-systeem bij organisaties. Samen met de klant en collega’s de bedrijfsprocessen van de organisatie zien te vertalen naar benodigde en gewenste functionaliteit, is een mooie uitdaging. Destijds heeft Logic Vision de keuze gemaakt als basis hiervoor de bedrijfssoftware Navision te gebruiken, wat ondertussen getransformeerd is van Microsoft Dynamics NAV naar Microsoft Dynamics 365 Business Central. Het is dus prettig dat ik kan bouwen op mijn jarenlange ervaring en een bijdrage kan leveren om deze projecten tot een goed einde te brengen."

Ruud

 

Waarom Logic Vision, waarom Business Central? "Dat een organisatie voor onze bedrijfssoftware kiest, komt door de brede inzetbaarheid en flexibiliteit. Het biedt de mogelijkheid om mee te groeien en aan te passen aan eventuele nieuwe ontwikkelingen binnen een organisatie. Het is volledig geïntegreerd met office 365, Power BI, PowerApps en Flow. Dat men voor Logic Vision kiest heeft te maken met het feit dat wij niet zozeer als leverancier, maar vooral als partner samenwerken. Er zijn relaties die vanaf de eerste jaren al klant van ons zijn en waar ik al heel lang over de vloer kom. Het schept een band en geeft vertrouwen, omdat je op de hoogte bent van de systemen en je de weg weet te vinden binnen de organisatie.

Haal je na al die jaren dus nog steeds voldoening uit je werkzaamheden? Ruud: "Jazeker, de IT is een dynamische wereld. Het blijft belangrijk om nieuwe functionele en technische ontwikkelingen in Microsoft Dynamics producten en de veranderende IT wereld te blijven volgen. Alleen dan kan je de klant op een goede wijze advies geven en ondersteunen. Dit geeft wel aan dat het een boeiend speelveld blijft waarin ik werkzaam ben."

Zoals ook te zien is op de foto van "het taartmomentje bij Logic Vision" om mijn 25 jarig jubileum te vieren....... het verveelt nooit!

Ruud.25.jaar.in.dienst.bij.Logic.Vision

 

 

 

ebook

Download e-book

Lorem ipsum dolor sit amet veldia autem soleat nis debet fastidi.

Vraag vrijblijvend meer informatie aan