Evos Rotterdam (voorheen onderdeel van Caldic Chemie) kiest voor FuelVision 365, onze ERP oplossing op basis van Microsoft Dynamics 365 Business Central.
Na de afsplitsing kon Evos geen gebruik meer maken van de ERP oplossing van Caldic. Microsoft Dynamics 365 Business Central in combinatie met FuelVision 365 bleek de beste oplossing te zijn voor de processen van Evos.


Evos is een internationaal en onafhankelijk energieopslagbedrijf met vestigingen in Rotterdam, Amsterdam, Hamburg en Alcegiras (Spanje). Evos exploiteert een netwerk van premium tankterminals met een gezamenlijke opslagcapaciteit van 2,5 miljoen m3. Het bedrijf staat voor het f
aciliteren van kritische verbindingen, het bouwen aan sterke en duurzame relaties, het leveren van flexibele en duurzame oplossingen en het voortdurend verbeteren van de veiligheid.

Evos Rotterdam is gespecialiseerd in de opslag van methanol en bio-ethanol en heeft meer dan 40 jaar ervaring in het produceren van formaldehyde, paraformaldehyde en hexamethyleentetramine. Dankzij de strategische ligging in de grootste haven van Europa heeft het een directe toegang tot zee, de snelweg en het spoor.

 

Wij zijn blij met het in ons gestelde vertrouwen en kijken uit naar een succesvolle samenwerking!

 

 

thinpaperbacka5_1132x866

Benieuwd naar FuelVision 365?

Ontdek nu