Begin augustus is HAWE live gegaan met de Microsoft ERP software Dynamics 365 Business Central. Ongeveer 5 weken na de start van de implementatie is de financiële afdeling al live. Door de prettige samenwerking tussen de medewerkers van HAWE en de medewerkers van Logic Vision is dit project nu al geslaagd te noemen.

Gefaseerde implementatie
Hiermee eindigt het echter niet want de vervolgstap om ook CRM en de projectenadministratie in te gaan zetten wordt nu gezet. Een ERP-implementatie vraagt altijd tijd van medewerkers. Door de implementatie op te splitsen in verschillende livegangen wordt die tijd zo efficiënt mogelijk besteed.

Op zoek naar de beste oplossing voor projectadministratie
Met ProVision 365 beschikt Logic Vision over een extra Business Central module voor het optimaliseren van bedrijfsprocessen van projectmatige werkende bedrijven. Of deze module ook daadwerkelijk van meerwaarde zal zijn zal blijken uit het vooronderzoek dat uitgevoerd gaat worden.
Tijdens dit vooronderzoek wordt er beoordeeld of de standaardfunctionaliteit van Microsoft Dynamics 365 Business Central volstaat of dat de extra functionaliteit van ProVision 365 nodig is om tot de beste oplossing te komen.

Livegang Microsoft Dynamics 365 Business Central ERP software HAWE (voorheen Codema)


Over HAWE
HAWE ontwerpt, ontwikkelt en levert al sinds 1958 teeltsystemen voor de (internationale) telers van vandaag én morgen. Van containersystemen, mobiele gotensystemen, vaste kweektafels en roltafels tot meerlagen teeltsystemen. Cultivation Systems was voorheen een divisie van Codema Systems. Na de overname van Codema Systems door Kubo Group, eerder dit jaar, is HAWE als bedrijf opgericht. Bekijk website: https://www.hawe.nl/

Over Kubo Group
KUBO is al meer dan 75 jaar een grote speler in het wereldwijd realiseren van duurzame glastuinbouwprojecten en bouwt aan een platform om een groter aanbod te kunnen leveren aan haar klanten. Bekijk website: https://www.kubogroup.nl

ebook

Download e-book

Lorem ipsum dolor sit amet veldia autem soleat nis debet fastidi.