Het 20-jarig jubileumfeest? De nieuwe "LOGISCH"? Of onze nieuwe website?
Met zoveel highlights is hét moment van 2019 lastig te kiezen.
2019 zit er al bijna weer op en daarom is het tijd voor een terugblik.
Hieronder vindt u dé Logic Vision Highlights van 2019!


logic vision op de radio!

Indien u geregeld naar BNR luistert, heeft u Logic Vision geregeld voorbij horen komen de eerste maanden van dit jaar. Om de voordelen van onze Cloud-oplossing bekend te maken bij een groter publiek, werd er in januari een radiocommerical opgenomen. Hieronder ziet u hoe zoiets in z'n werk gaat.

 

Op de A15 rijden werd leuk dit jaar

Naast hoorbare reclame werden wij ook zichtbaar langs de A15. Eerst ter promotie van Microsoft Dynamics 365 Business Central en daarna om onze nieuwste vacatures onder de aandacht te brengen.

a15


Start Business Innovation Team

Business Innovation staat ook bij Logic Vision prominent op de strategische agenda. Marcel Wildschut zorgt er als Business Innovation Manager voor dat innovatie en vernieuwing belangrijke punten zijn op de agenda. Hij geeft ondersteuning en advies en deelt zijn jarenlange parate kennis. Marcel vertaalt daarnaast trends en ontwikkelingen in de markt naar strategische plannen en bewaakt de innovatiedoelen van Logic Vision.

business innovation team

Marcel heeft een speciaal team samengesteld om dit geheel te kunnen stroomlijnen met verschillende disciplines: Jasper Boot - Solution Developer, John van Poelgeest – Senior IT Consultant, Frederik Hessels – Account Manager.
Het Business Innovation Team bundelt de krachten door samen te werken en innovatieve ondersteuning te bieden. Ze vullen elkaar aan in hun kwaliteiten en specifieke kennis van hun vakgebied.

John van poelgeest haalt het ad

Als Senior IT Consultant John van Poelgeest een mailtje naar de gehele organisatie stuurt op 1 april...

En ja, er stonden zeker mensen aan zijn bureau die er achter kwamen over welke witte muizen het nou eigenlijk ging. 😄

1 april

 

Maritime industry beurs in gorinchem

Als leverancier van ERP-oplossingen voor de maritieme wereld mochten wij niet onbreken op de Maritime Industry beurs in Gorinchem. Speciale aandacht ging uit naar de naadloze integratie tussen Microsoft Dynamics 365 Business Central en Office 365 (Outlook en Excel).

Heeft u ons niet gezien? Dit kan komen door het feit dat wij op de (minder bezochte) 1e verdieping stonden. Volgend jaar staan we op de begane grond, dus wie weet tot dan!
  

beurs.maritime.industries

 

LOGISCH Magazine: 20 jaar Logic Vision

Iedere 5 jaar maken wij ons eigen magazine waarin we een mooie mix maken met reportages van klanten, medewerkers en bijzondere dingen die wij in die 5 jaar meegemaakt hebben. Dit jaar stond de "LOGISCH" geheel in het teken van ons 20-jarig jubileum! Heeft u deze "LOGISCH" nog niet gezien of kunt u zich nauwelijks herinneren wat er eigenlijk in stond? Blader er nog eens rustig doorheen.

magazine Logic Vision 20 jaar

 

28 mei - logic vision bestaat precies 20 jaar!

Aan General Manager Maarten Speet de eer om het eerste exemplaar van de speciale jubileumuitgave van de "LOGISCH" in ontvangst te nemen!

overhandiging.Logisch.20

 


20 jaar Logic Vision - Wat een feest!

Op 13 juni mochten wij klanten, vrienden, relaties en de collega’s van Logic Vision begroeten om samen ons het 20 jarig jubileum te vieren. Dankzij de onderlinge sterke samenwerking van afgelopen jaren hebben we deze mooie mijlpaal weten te bereiken. Diverse foodtrucks, muziek & entertainment waren een aantal ingrediënten die we onze gasten hebben voorgeschoteld. Er werd tot laat in de avond gefeest op onze mooie locatie in Hardinxveld-Giessendam en zo werd ons 20-jarig bestaan een onvergetelijk moment!

Vind u het jammer dat de video al voorbij is? Goed nieuws: klik hier voor de lange versie.

 


Wie goed doet...

Wij vroegen onze gasten om i.p.v. een cadeau, geld te doneren als gift voor het MC-Sophia Kinderziekenhuis wat wij een warm hart toedragen. Logic Vision heeft het totale bedrag aan giften verdubbeld. 

Stichting Vrienden van Sophia doet er alles aan om het verblijf voor kinderen in het ziekenhuis zo aangenaam mogelijk te maken.De cheque is gebruikt voor een aantal dimbare ledwanden voor zogenaamde “binnenboxen” waar extra kwetsbare kinderen liggen.

Op het moment van overhandiging waren dat erg sombere en duistere kamers. Het was de wens om door middel van een dimbare ledwand een buitengevoel met daglicht te creëren. Zo wordt de kamer voor de patiënt en de ouders vriendelijker, wordt het verblijf veraangenaamd en werkt het stressreducerend.

 

John en Marcel 20 jaar in dienst

Op 5 juni was Marcel Wildschut 20 jaar in dienst en op 1 augustus mocht ook John van Poelgeest de taart aansnijden. Nu hoor ik u denken: als Logic Vision dit jaar 20 jaar bestaat, zijn Marcel en John dus medewerkers van het eerste uur? 
Jazeker! We hopen dat zij nog lang bij ons blijven.

20 jaar in dienstNieuwe collega's!

Waar de één al 20 jaar bij ons werkt, staat de ander juist aan het begin van een mooie carrière. In maart is Arnold Mauritz bij ons begonnen en in september mochten wij 2 nieuwe collega's verwelkomen: Robin van Bavel en Jure Fijten.

 

Arnold.maart.2019

03PLYXZ2E

0TIMDVMFX

 

Nieuwe website!

Eind september is onze nieuwe website live gegaan. Bij een specialist op het gebied van bedrijfssoftware, hoort natuurlijk ook een website die up-to-date is en goed getoond wordt op mobiele apparaten. 

website

 

Nieuwe productnamen

Hoewel al onze oplossingen gebaseerd zijn op Dynamics 365 Business Central, verdienen onze brancheoplossingen een echte productnaam zoals we dat al hadden met FuelVision. Om de connectie met Microsoft Dynamics 365 te benadrukken komt "365" nu ook terug in onze softwarenamen.

Daarnaast wordt het door deze nieuwe namen duidelijker welke branchespecifieke oplossingen wij bieden en hoe onze software zich verhoudt t.o.v. onze standaard Business Central (SaaS) oplossing.

new product logos

 

Leerzame week in Wenen

Op 9,10 en 11 oktober stond tijdens Directions EMEA alles geheel in het teken van Microsoft Dynamics 365 Business Central. Als Microsoft Gold partner mocht Logic Vision daar natuurlijk niet ontbreken. 

 

Benieuwd naar het hele verhaal? 
https://www.logicvision.nl/blog/een-leerzame-week-in-wenen

 

work hard, drive slowly

Zaterdag 19 oktober was het eindelijk zover, het jaarlijkse Logic Vision teamuitje! Ook dit jaar heeft de feestcommissie weer alles uit de kast gehaald om er een geslaagd uitje van te maken.

Bij aankomst bij het fraaie kasteel van Landgoed Duin & Kruidberg werd het gelijk duidelijk dat de old timers uit de jaren 60/70 die buiten stonden te wachten, waren bedoeld voor de Logic Vision Classic Car Rally. Het team dat de routes zo efficiënt mogelijk had gevolgd (zo werd er toch nog rekening gehouden met het milieu) zou uiteindelijk de hoofdprijs pakken.

blog_uitje_2019

 


Last but not least!

Wij wensen u prettige...oh wacht...daar hebben we een mooi filmpje voor laten maken!

 

 

ebook

Download e-book

Lorem ipsum dolor sit amet veldia autem soleat nis debet fastidi.

Vraag vrijblijvend meer informatie aan