Met veel plezier verwelkomen wij ter uitbreiding van ons team onze nieuwe collega Joost Wallaart, Consultant. We stellen hem graag aan u voor!

Joost: “Na het afronden van mijn studies; Verkoop Specialist aan het MBO Rijnland in Gouda en Account Manager aan het MBO Rijnland Leiden kwam ik in contact met Maarten Speet, General Manager van Logic Vision. Toen ik hem vertelde dat ik op zoek was naar een uitdagende baan binnen een dynamisch bedrijf, nodigde hij me uit om eens te komen praten over de mogelijkheden binnen de IT wereld.

Door zijn enthousiaste verhalen over hun bedrijfssoftware, het team, de bedrijfscultuur en zijn visie op de toekomst, voelde ik direct dat dit een organisatie was waar ik graag aan de slag wilde gaan. Dus op 1 juli stapte ik het mooie pand in Hardinxveld-Giessendam binnen, om te beginnen aan mijn eerste werkdag.

De sfeer die binnen het bedrijf heerst is heel fijn om in te werken. Collega’s staan klaar om je vragen te beantwoorden en alle denkbare voorzieningen zijn aanwezig. Daarnaast is de affiniteit met Feyenoord binnen het bedrijf goed te merken. De daarbij passende mentaliteit en sfeer is merkbaar op de werkvloer.
Ik ben al jaren fan van Feyenoord en voetbal zelf in een vriendenteam in Waddinxveen, daar draait het vooral om de gezelligheid en het teamgevoel. Daarnaast ga ik graag uiteten en maak ik het liefst mooie reizen met mijn vriendin, familie en/of vrienden.

Al met al ben ik dus een levensgenieter en probeer ik uit alles het beste te halen, zakelijk én privé. En nu ben ik vooral trots om deel uit te mogen maken van deze mooie organisatie."

JW
Natuurlijk faciliteren we weer het prachtige Logic Vision ‘Starter Pack’ zodat hij meteen aan de slag kan. Succes gewenst en welkom bij team Logic Vision!

ebook

Download e-book

Lorem ipsum dolor sit amet veldia autem soleat nis debet fastidi.

Vraag vrijblijvend meer informatie aan