Wij hebben 2 geweldige nieuwe collega’s aan boord van ons team gehesen!
We willen graag onze nieuwe Consultants voorstellen die de prachtige uitdaging in de inspirerende wereld van Microsoft Dynamics 365 Business Central aangaan: Maurits Bouman (foto links) en Guido Goedhart (foto rechts).


Maurits: “Na mijn studie Business IT & Management aan de Avans Hogeschool in Breda besloot ik mijn weg te vinden binnen de consultancybranche. Als afgestudeerde wilde ik het raakvlak tussen Business en IT verder verkennen, waarbij ik me kon richten op het verbeteren van de effectiviteit van de bedrijfsvoering en de operationele processen binnen een organisatie.

Uiteindelijk ben ik als Consultant bij Logic Vision terechtgekomen. Een bedrijf met een duidelijke visie en een no-nonsense mentaliteit. Beginnen in het corona-tijdperk waar de meeste mensen thuis werken is natuurlijk niet de ideale omstandigheid om een bedrijf te betreden, maar ik hou wel van een uitdaging!
Buiten het werk ben ik minstens 4 dagen per week in de sportschool te vinden. Verder breng ik mijn vrije tijd graag door met mijn vrienden en vriendin.”

Guido en Maurits 2020

Guido: “Vanuit mijn opleiding bedrijfseconomie aan Avans Hogeschool kwam ik voor de eerste keer in aanraking met ERP. Sindsdien is mijn interesse daar gebleven. Het mooie aan ERP is dat het werkzaamheden zoveel makkelijker kan maken.

Na de studie bedrijfseconomie heb ik gekozen om een master Information Management te gaan volgen aan de Tilburg Universiteit om meer kennis op te doen van IT en de digitale transformatie in het algemeen. Toen ik het studeren vaarwel gezegd had, was ik op zoek naar een baan in de ERP-consultancy. Ik koos voor Logic Vision vanwege de branches waarin ze actief zijn en de goede werksfeer.

In mijn vrije tijd sta ik in de turnhal, omdat ik zelf train en omdat ik turntraining geef voor de jongensselectie. Af en toe ruil ik de turnhal in voor de sportschool. Daarnaast vind ik het leuk om te gamen en tijd door te brengen met vrienden.”


Natuurlijk faciliteren we weer het prachtige Logic Vision ‘Starter Pack’ zodat ze meteen van alle gemakken voorzien aan de slag konden. Succes gewenst en welkom bij team Logic Vision!

ebook

Download e-book

Lorem ipsum dolor sit amet veldia autem soleat nis debet fastidi.