Opnieuw mogen we een nieuw teamlid begroeten, Melissa Wildschut, Solution Developer. Graag willen we haar voorstellen en vroegen haar hoe het is om in de inspirerende wereld van Microsoft Dynamics 365 Business Central aan de slag te gaan.


Melisssa
: “Tijdens mijn studie Game Design & Production in Enschede groeide mijn affiniteit met programmeren. Ondanks mijn voorliefde voor dit vak heb ik een groot gedeelte van mijn studie aan de design, kunst en communicatie onderdelen besteed. Deze vakken zijn allemaal aan bod gekomen tijdens mijn stages en ik ben uiteindelijk afgestudeerd in 2020 met een specialisatie in animatie.

Na mijn studie voelde ik toch het gemis om te programmeren als developer. Tijdens mijn opleiding had ik zoveel plezier in het programmeren dat ik toch heb besloten de omslag te maken en een Solution Developer te worden. Toen kwam Logic Vision in beeld. Zij gaven mij de mogelijkheid om de ERP branche in te gaan als programmeur: een perfecte mogelijkheid waar ik heel dankbaar voor ben!

Naast programmeren zit er nog steeds (kunstzinnige) creativiteit in mijn hobby’s; ik ben veel te vinden achter mijn tekentablet en met potlood en gum in hand. Daarnaast houd ik nog steeds enorm van videogames en (bord)spelletjes avonden met vrienden.”

MeW
Natuurlijk faciliteren we weer het prachtige Logic Vision ‘Starter Pack’ zodat ze meteen aan de slag kon. Succes gewenst en welkom bij team Logic Vision!

ebook

Download e-book

Lorem ipsum dolor sit amet veldia autem soleat nis debet fastidi.

Vraag vrijblijvend meer informatie aan