Op 3 maart verwelkomen wij onze klanten op onze IT Kennis- & Inspiratiesessie.
Dit keer op een unieke locatie bij Machinefabriek Bolier in Dordrecht! 

Onze Innovatie Manager Marcel Wildschut neemt onze gasten mee in alle ontwikkelingen binnen Dynamics 365 Business Central. Sven Noomen (Process4People) zal alles vertellen over PowerApps en Flow, hij zal tonen hoe eenvoudig het is dit zelf voor organisaties te ontwikkelen. Ook zal er een special guest, acte de presence geven.

Tussendoor zorgt Jan Kreuze, Manager ICT & QA van Machinefabriek Bolier voor een uniek kijkje achter de schermen met een rondleiding. We sluiten de dag af met een heerlijke 'Borrel & Bite'.

 

Be.part.of.IT.kennis.sessie.2020


Geen leverancier maar een partner
Dat is wie wij zijn en daarom organiseren wij al jaren speciale IT Kennis & Inspiratiesessies voor onze klanten. Deze sessies zijn bedoeld om samen met onze klanten en partners te werken aan innovatieve oplossingen. Dit doen we door de verbinding te zoeken tussen de actuele vraagstukken waar organisaties mee te maken hebben en ICT. We houden bijvoorbeeld presentaties over de ins en outs die wij te weten zijn gekomen tijdens Inspire / EMEA Directions conferenties van Microsoft. We stellen Microsoft partners voor die add-ons hebben ontwikkeld die Dynamics oplossingen completer maken of nodigen een andere interessante spreker uit.

ebook

Download e-book

Lorem ipsum dolor sit amet veldia autem soleat nis debet fastidi.

Vraag vrijblijvend meer informatie aan