Hoog bezoek bij Logic Vision, Sophie, de mascotte van het Erasmus MC-Sophia Kinderziekenhuis kwam langs met "Superaap" en vroegen aan General Manager Maarten Speet waarom wij sponseren. 

Maarten: "Wij zetten ons in om zoveel mogelijk geld op te halen voor de realisatie van het "So Fit & Fun Centrum" voor het kinderthoraxcentrum van het Sophia Kinderziekenhuis! En daar blijft het niet bij, want op 10 april zullen 4 van mijn medewerkers; Rob Vermeulen, François van der Hek, Bram Steketee en Yorick Bianchi de Marathon van Rotterdam lopen, en ook deze opbrengst komt ten goede aan de actie.

Stichting Vrienden van het Sophia financiert met hulp van donateurs extra wetenschappelijk onderzoek gericht op het verbeteren van behandelmethoden. Ook ondersteunen ze projecten die erop gericht zijn om het verblijf van patiëntjes en hun ouders in het Sophia, zo aangenaam mogelijk te maken.

Sponsorgelden bieden de mogelijkheid om net dat stapje extra te zetten, en voor de kinderen en hun ouders meer perspectief te bieden. Mijn hoop is dat ook iedereen die van deze actie hoort, Sophia & Team Logic Vision willen steunen". Dit doen we samen met Rotterdammers 4 Rotterdammers (R4R) waar wij een donateur van zijn. Graag willen we u als gewaardeerde relatie vragen om ook te doneren via de speciale Logic Vision pagina van Sophia► In actie komen en doneren!

 

U kunt doneren als persoon of als organisatie en eventueel uw naam afschermen.
Komt u ook in actie voor Sophia?

2022-03-03_08-53-10

 

 

 

 

ebook

Download e-book

Lorem ipsum dolor sit amet veldia autem soleat nis debet fastidi.