Sinds maart 2020 zijn wij officieel de eerste Nederlandse partner geworden van het Canadese Insight Works. Deze samenwerking is ontstaan omdat wij gemerkt hebben dat veel bedrijven baat hebben bij extensies voor Microsoft Dynamics 365 Business Central voor het verhogen van productiviteit.

Tijdens de EMEA 2019 in Wenen maakten wij kennis met Insight Works, een partner die gespecialiseerd is in het maken van aanvullende functionaliteit voor Business Central door middel van horizontale extensies. In plaats van langere maatwerktrajecten (klantspecifieke oplossingen) kunnen wij nu generieke oplossingen bieden voor ondere andere magazijnscanning, shopfloor control en drag & dropoplossingen voor documenten.
.

Warehouse.Insight.7

De barcodescanner met toegang tot Dynamics 365 Business Central

Magazijnscanning

‘Warehouse Insight’ is een uitbreidingsmodule die magazijn-, warenhuis- en productie medewerkers voorziet met volledige toegang tot Business Central via barcodescanners en draagbare computers. ‘Warehouse Insight’ stroomlijnt inventaris-, warenhuis- en magazijnfunctionaliteit met krachtige en intuïtieve hulpmiddelen voor inventaristelling, verzending, ontvangst, selectie, opberging, bakbeheer en meer.

 

Navxtender-1

Met NavXtender kunnen snel en makkelijk documenten worden ingelezen


Drag & drop van documenten

Met NavXtender kunt u documenten aan elke Business Central-record koppelen d.m.v. drag & drop. Met NavXtender koppelt u makkelijk klant POs aan bestellingen; facturen aan PO’s en kwaliteitsdocumenten aan ontvangsten.

 

Over Insight Works

Insight Works is een wereldleider op het gebied van productiviteitsoplossingen voor productie en distributie. Middels een bewezen set van NAV/Business Central extensies helpt Insight Works bedrijven over de hele wereld om de operationele kosten te verlagen, de efficiëntie te verbeteren en de productiviteit te verhogen. De extensies zijn compatibel vanaf versie 2013 tot de huidige versie van Business Central. Insight Works heeft een wereldwijd partnernetwerk en een ontwikkellocatie in Amsterdam. Het bedrijf is gevestigd in Edmonton, Canada.

Hieronder ziet u een overzicht van de oplossingen. Klik hier voor meer informatie.

Overzicht van Insight Works Modules voor productie - Logic Vision

 

ebook

Download e-book

Lorem ipsum dolor sit amet veldia autem soleat nis debet fastidi.

Vraag vrijblijvend meer informatie aan