Ook dit jaar zijn wij weer partner van Maritime Platform die gehouden zal worden op 26 en 27 mei. Dit online evenement is tot stand gekomen door Weekblad Schuttevaer, NMT | Netherlands Maritime Technology en SWZ|Maritime.

Dit tweedaags online platform voor de maritieme maakindustrie zal live vanuit een professionele televisiestudio in het hart van Rotterdam worden uitgezonden. Het staat garant voor een sterk inhoudelijk, afwisselend en boeiend programma, waarbij belangrijke spelers uit de branche hun kennis met u delen. Trends, verduurzaming en samenwerking zijn een aantal thema’s die uitgebreid op een interactieve wijze met de sector worden gedeeld.

Laat u bijpraten over innovaties en ontmoet digitaal andere professionals uit de maritieme maakindustrie in een een-op-een afspraak of een groepssessie. Tijdens dit event zullen wij een speciale bedrijfsreportage laten zien over PowerApps. PowerApps kan de functionaliteit van Business Central uitbreiden of ondersteunen. Denk bijvoorbeeld aan het registreren, aanpassen, en verwerken van service orders door uw monteurs!

service.registratie.PowerApps.Logic.Vision1

De verwachting is dat de meer dan 1.000 deelnemers van 2020 ruimschoots overtroffen zal worden.

Meld u ook aan voor dit geweldige online event, de deelname is kosteloos.

MP

 

ebook

Download e-book

Lorem ipsum dolor sit amet veldia autem soleat nis debet fastidi.

Vraag vrijblijvend meer informatie aan