Na 16 jaar gaat onze gewaardeerde collega Peter van Kasteren met een verdiend pensioen. Jarenlang is hij actief geweest als specialist in de Olie & Gaswereld en heeft hij vele klanten kunnen helpen met onze bedrijfssoftware FuelVision 365. 

Peter: "Ik ben ruim 16 jaar geleden benaderd door Maarten om eens te komen praten. Het klikte meteen erg goed en kon direct voor 6 maanden bij klant Argos, onderdeel van VARO aan de slag.

Na een administratieve opleiding ben ik begonnen bij personeelszaken en ging later als specialist in logistieke systemen in de confectiebranche aan de slag. Daar is mijn belangstelling voor het IT vak begonnen. Later heb ik mij verder ontwikkeld en gespecialiseerd doordat ik gefascineerd was van de logistieke werking in de oliebranche. Ook ben ik als zelfstandig ondernemer werkzaam geweest in de confectiebranche. Een leuke tijd, maar toch trok de IT wereld mij meer en heb ik bij Nixdorf Computer mijn programmeer-ervaring opgedaan en ben ik opgeleid als consultant.

Ik heb aan de basis gestaan van de ontwikkeling van de wholesale- en retailmodule van de oplossing FuelVision 365. Ook ben ik “beroemd” geworden door het moeten schrijven van allerlei correctie- en hulpprogramma’s, de zogenaamde “pvkaatjes”. Mijn laatste klus was de her-implementatie van OK Oliecentrale en zijn 3 overige bedrijven. Het meest aantrekkelijke van dit vak is de omgang met de klanten. Ik word er echt blij van als het me lukt om iets voor elkaar te krijgen voor de klant.


PVK.1 jpg-1

Vanaf nu ga ik genieten van mijn pensioen na een werkzaam leven van bijna 50 jaar, samen met mijn lieve partner Elise en onze vier kinderen (1 dochter en 3 zoons) die inmiddels allemaal zelfstandig zijn en niet meer thuis wonen. Ik ga veel tijd besteden aan mijn hobby’s, zoals het fotograferen van vogels in de natuur en het maken, onderhouden en koppelen van websites. En ik ga genieten van onze prachtige plek op de camping in Vaassen."

Uiteraard wilden wij dit moment niet onopgemerkt voorbij laten gaan! Na Peter eerst gevraagd te hebben of hij nog even wat kon komen ondertekenen, kwam hij nietsvermoedend de trap af. Vervolgens wachtte hem een leuke verrassing in de vorm van een heel aantal speciale vogelhuisjes, een lekkere taart en natuurlijk de collega's die (grotendeels via Teams) aanwezig waren om Peter een fijn pensioen te wensen.

 

 

 

Peter.Teams

ebook

Download e-book

Lorem ipsum dolor sit amet veldia autem soleat nis debet fastidi.