Afgelopen zaterdag was het eindelijk zover, het jaarlijkse Logic Vision teamuitje! Ook dit jaar heeft de feestcommissie weer alles uit de kast gehaald om er een geslaagd uitje van te maken.

Hoewel de verrassing, door de instructie om “vooral je rijbewijs niet te vergeten”, er wel een klein beetje af was, bleef het toch gissen naar waar we dat rijbewijs nou precies voor nodig hadden. Omdat er tijdens een voorgaand uitje al eens op solexen gereden werd, lag het wel in de lijn der verwachting dat we ons dit keer voort zouden gaan bewegen op 4 wielen.

Bij aankomst bij het fraaie kasteel van Landgoed Duin & Kruidberg werd het gelijk duidelijk dat de old timers uit de jaren 60/70 die buiten stonden te wachten, waren bedoeld voor de Logic Vision Classic Car Rally. Het team dat de routes zo efficiënt mogelijk had gevolgd (zo werd er toch nog rekening gehouden met het milieu) zou uiteindelijk de hoofdprijs pakken.

 

IMG_2008 (1)

Na wat instructies en het betere speurwerk om uit te vogelen welke hendels en knopjes nou precies waar voor dienden, ging de rally van start. De meeste bestuurders en navigators bleken aanvankelijk toch wel wat moeite te hebben met het ouderwetse kaartlezen. We kwamen geregeld wat auto’s tegen die nou “niet bepaald de meest efficiënte route namen” om het zo maar uit te drukken.

Bij terugkomst in het hotel werden we verwacht in een statige kamer, die er bijna net zo mooi uitzag als de kunstwerkjes die geserveerd werden door het sterrenensemble uit de keuken.

Al met al een leuke dag waarin weer bleek dat ons motto "work hard, play hard" niet zomaar is verzonnen! 

ebook

Download e-book

Lorem ipsum dolor sit amet veldia autem soleat nis debet fastidi.

Vraag vrijblijvend meer informatie aan