Op 3 maart hebben wij een succesvolle IT Kennis- en Inspiratiesessie gehad bij onze mooie relatie Machinefabriek Bolier. In deze sfeerimpressie kunt u meegenieten van deze enerverende middag.


 

Maarten Speet, General Manager van Logic Vision vertelt in deze video waarom wij deze sessies organiseren. "De stroom aan informatie te bundelen en over te dragen aan onze relaties is de boodschap. Er is zo ontzettend veel informatie te vinden en de taak is aan ons, als partner, om iedereen zo goed en adequaat mogelijk van de juiste informatie te voorzien."

Na boeiende presentaties van Marcel Wildschut, Bussines Innovation Manager bij Logic Vision, over innovaties en de toekomstvisie van Microsoft en Sven Noomen van Process4People over PowerApps en Flow, volgde een hele bijzondere presentatie van onze mystery guest Dr.-Ing Markus Becker (Pieter de Rijk). De rondleiding bij Machinefabriek Bolier die verzorgd werd door Jan Kreuze, Manager ICT & QA, maakte het helemaal af!

GEEN LEVERANCIER MAAR EEN PARTNER

Dat is wie wij zijn en daarom organiseren wij al jaren speciale IT Kennis & Inspiratiesessies voor onze klanten. Deze sessies zijn bedoeld om samen met onze klanten en partners te werken aan innovatieve oplossingen. Dit doen we door de verbinding te zoeken tussen de actuele vraagstukken waar organisaties mee te maken hebben en ICT. We houden bijvoorbeeld presentaties over de ins en outs die wij te weten zijn gekomen tijdens Inspire / EMEA Directions conferenties van Microsoft. We stellen Microsoft partners voor die add-ons hebben ontwikkeld die Dynamics oplossingen completer maken of nodigen een andere interessante spreker uit.

ebook

Download e-book

Lorem ipsum dolor sit amet veldia autem soleat nis debet fastidi.

Vraag vrijblijvend meer informatie aan