Na een geslaagde upgrade van Microsoft Dynamics NAV naar Microsoft Dynamics 365 Business Central kan SSI weer jaren vooruit en is zij klaar voor de toekomst.

SSI werkte sinds 2014 met Microsoft Dynamics NAV. Het bedrijf bereidt zich voor op de toekomst en investeert daarbij niet alleen in nieuwe, moderne, snijmachines maar ook in bedrijfssoftware. SSI hecht veel belang aan de inzichten die Business Central verschaft en gebruikt dit voor het continue verbeteren van bedrijfsprocessen. Vanuit die filosofie koos SSI voor een upgrade naar Microsoft Dynamics 365 Business Central. 

Na een geslaagde upgrade, binnen budget, kan SSI weer jaren vooruit en is zij klaar voor de toekomst!

SSI ugrade taart okt 2020 webp


Over SSI

Steel Solutions Internationaal is een staalsnijbedrijf uit Dordrecht dat kwalitatief hoogstaande gesneden staalproducten levert aan bedrijven in de trailerbouw, carrosseriebouw, offshore, scheepsbouw, machinebouw en staalbouw. Het bedrijf is gespecialiseerd in autogeen snijden, fijn plasmasnijden, plasmasnijden, lasafschuiningen en waterstraalsnijden.

De staalmarkt kent een grote werkdruk. De organisatie van SSI is daar helemaal op ingesteld. SSI is gewend om met (zeer) korte doorlooptijden te werken en grote projecten binnen korte tijd te realiseren. Produceren vereist flexibiliteit door de gehele productielijn. SSI is in staat om plotselinge aanpassingen in specificaties of maatvoering door te voeren zonder dat dit ten koste gaat van de levertijd.

ebook

Download e-book

Lorem ipsum dolor sit amet veldia autem soleat nis debet fastidi.