Wat beweegt Team LV, we stellen ze graag aan u voor! 4 collega’s van Logic Vision gaan de uitdaging aan om de NN Marathon van Rotterdam in estafettevorm te rennen voor een fantastisch doel, namelijk het Erasmus MC-Sophia Kinderziekenhuis. 

Rob Vermeulen, François van der Hek, Yorick Bianchi en Remon Roterman gaan zich op zondag 10 april in het zweet lopen om geld op te halen en komen zo in actie voor Sophia. 

Sponsorgelden bieden de mogelijkheid om net dat stapje extra te zetten, en voor de kinderen en hun ouders meer perspectief te bieden. Onze hoop is dat ook iedereen die van deze actie hoort, Sophia & Team Logic Vision willen steunen". Dit doen we samen met Rotterdammers 4 Rotterdammers (R4R) waar wij een donateur van zijn. Graag willen we u als gewaardeerde relatie vragen om ook te doneren via de speciale Logic Vision pagina van Sophia ► In actie komen en doneren!

U kunt doneren als persoon of als organisatie en eventueel uw naam afschermen.
Komt u ook in actie voor Sophia?

WAT BEWEEGT TEAM LOGIC VISION?

Rob vermeulen Rob Vermeulen

"Als een kind opgenomen wordt in een ziekenhuis is dat niet niks. Weg van huis en de vertrouwde omgeving. Een ouder wil niet alleen een zo goed mogelijke behandeling, maar wil ook zoveel mogelijk tijd bij het kind doorbrengen. Je weet dat het verblijf in het ziekenhuis noodzakelijk is en tegelijkertijd hoop je dat het zo aangenaam mogelijk gemaakt wordt. Kortom, je wilt dat je kind de best mogelijke zorg krijgt.

De mensen in het Erasmus MC-Sophia in Rotterdam doen er alles aan om kinderen deze zorg te geven. Stichting Vrienden van het Sophia financiert met hulp van donateurs extra wetenschappelijk onderzoek gericht op het verbeteren van behandelmethoden. Daarnaast ondersteunt Stichting Vrienden van het Sophia projecten die erop gericht zijn om het verblijf van patiëntjes en hun ouders in het Sophia zo aangenaam mogelijk te maken. Zoals een aantrekkelijke 'aankleding' van het ziekenhuis, speelgoed, ontspanningsmogelijkheden en kleur en sfeer in de gangen.

François

François van der Hek

"Ruim 3 jaar geleden alweer hebben we van dichtbij in onze familiekring meegemaakt wat het Sophia kinderziekenhuis allemaal in huis heeft. Mijn zwager en Schoonzus kregen een dochter in de 25e week van hun zwangerschap, veel te vroeg natuurlijk. Dankzij de goede zorgen in het Sophia kinderziekenhuis heeft ze het overleefd en is het nu een lieve, energieke, vrolijke meid. Toen ik hoorde van dit initiatief en de koppeling met de marathon van Rotterdam hoefde ik niet heel lang na te denken en heb me opgegeven.

Hardlopen doe ik graag, ben lid van een atletiekvereniging en train minstens 3 keer per week. Hardlopen is voor mij een echte uitlaatklep. De marathon van Rotterdam staat ook nog op mijn bucketlist om een keer te lopen. Nu ga ik dat in estafettevorm doen met 3 collega’s en ook nog eens voor zo’n fantastisch mooi doel! Kan niet beter, ik heb er ontzettend veel zin in!"

YorickYorick Bianchi

“Ruim vijf jaar geleden was mijn vrouw zwanger van onze zoon Sepp. Tijdens een controle aan het begin van de zwangerschap bleek mijn vrouw ernstig ziek, een zware operatie was noodzakelijk en kwamen wij terecht in het Sophia Kinderziekenhuis. Onze zoon zou, na 34 weken zwangerschap, geboren gaan worden via een keizersnede uitgevoerd door een team van het Sophia Kinderziekenhuis. Direct daarna werd mijn vrouw geopereerd door een team van het Erasmus.

De begeleiding die ik met name de eerste uren ontving van de mensen van het Sophia Kinderziekenhuis was ronduit hartverwarmend. Ik kon en mocht overal zijn waar mijn zoontje ging, mijn eigen operatiejas, schoentjes, handschoenen, zakdoekjes en een onbeperkte toegang tot de high care afdeling, niets was een probleem. De mate van professionaliteit, menselijkheid, geduld en begrip waarmee hier, maar ook in de rest van het Sophia, gewerkt werd verdiend alle lof en steun.

Aan deze mate van zorg en betrokkenheid hangt natuurlijk een flink prijskaartje. Ik hoop hier met mijn deelname aan deze sponsorloop een steentje aan te kunnen bijdragen zodat meer kinderen, zoals mijn zoontje Sepp, de start krijgen die zij zo verdienen. Ik sport regelmatig, ook de marathon van Rotterdam heb ik achter mijn naam staan evenals twee ultra marathons. Sinds een jaar echter hebben wij nog een dochtertje mogen verwelkomen waardoor ik momenteel alleen getraind ben in slapeloze nachten. Voor het Sophia Kinderziekenhuis wil ik echter met alle plezier een uurtje afzien.”

Remon

Remon Roterman

“Binnen Logic Vision zijn we op verschillende manieren bezig met ons steentje bij te dragen aan de maatschappij. Zo ook nu, waar we met een team de estafette lopen bij de marathon van Rotterdam om geld op te halen voor het Sophia Kinderziekenhuis. Nadat er een team was samengesteld om deze uitdaging aan te gaan, gaf ik me op als backup, want binnen Logic Vision staan we niet alleen voor de maatschappelijke bijdrage, maar steunen we ook elkaar. Helaas heeft collega Bram Steketee door een blessure moeten afhaken en dus heeft de rol van reserve nu een upgrade gekregen.

In 2019 heb ik de hele marathon gelopen, wat een magische ervaring is geweest. Niet dat ik hardlopen zo leuk vind of ooit dacht de marathon wel te kunnen lopen, maar dat maakte de overwinning des te groter. De uitdaging zoeken in iets wat schier onmogelijk lijkt, gaf mij een ontzettende kick. Nu loop ik met het doel om de uitdaging van de kinderen in het Sophia Kinderziekenhuis te supporten. Ervaringen van anderen vertellen mij hoe bijzonder de zorg daar is, maar ook hoe groot de uitdaging van deze kinderen kan zijn. Om deze kinderen de beste zorg mogelijk te geven, is daar een financiële bijdrage voor nodig. Hierdoor gemotiveerd draag ik op 10 april mijn steentje bij.”
Team LV

 

ebook

Download e-book

Lorem ipsum dolor sit amet veldia autem soleat nis debet fastidi.