Maritieme Industrie

Ontdek Dynamics 365 Business Central Cloud
Logic Vision is Microsoft gold partner Logic Vision is Microsoft dynamic 365 bussiness central
scroll naar alle informatie over Logic Vision
branche-logo3
branche-logo1
CBRB logo

Business Central Cloud - Maritiem

wanneer u kiest voor Logic Vision en de Cloud:

Kiest u voor een software partner met branche kennis
Logic Vision en de Maritieme Industrie zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Ruim 20 jaar geleden werden wij gecertificeerd Microsoft Partner. Omdat wij toen net een project hadden afgerond bij scheepswerf YVC Bolnes en de IJsselwerf, was de keuze voor de Maritieme Industrie als specialisatie snel gemaakt.

Kiest u voor 20 jaar kennis en ervaring
In de loop der jaren hebben wij veel bedrijven binnen de Maritieme Industrie ondersteund bij het optimaliseren van bedrijfsprocessen. Wij weten precies wat er speelt binnen uw branche. Met Dynamics 365 Business Central Cloud profiteert u van een standaardoplossing die dankzij de branchekennis van onze consultants eenvoudig en snel te implementeren is.

Kiest u voor een partner die met u meegroeit
Met Dynamics 365 Business Central Cloud heeft u altijd en overal toegang tot de meest actuele informatie, onafhankelijk van uw locatie of apparatuur. Met Logic Vision heeft u nu dé partner gevonden die met u meedenkt en meegroeit. 

maritiem cloud foto
bc cloud branche maritiem pakketten

Licenties

FULL USERS
Dynamics 365 Business Central Cloud heeft twee licenties voor volledige gebruikers: Essentials en Premium. Het verschil tussen de licenties? De functionaliteiten. Welke vorm past bij uw organisatie is afhankelijk van uw bedrijfsprocessen.

TEAM MEMBERS
Voor medewerkers die - voor het uitvoeren van de werkzaamheden - geen volledige licentie nodig hebben, is er de Team Member licentie. Met deze licentie heeft u lees- en beperkt schrijfrecht.

Implementatie

In de kennismakingsfase nemen wij gezamenlijk uw bedrijfsprocessen door en doen wij een inventarisatie van de gewenste en de benodigde functionaliteiten. In overleg met onze consultants bepaalt u zelf het verloop van de implementatie.

Gedurende het voortraject zal ook de planning samen met u besproken worden. Deze wordt definitief gemaakt na ondertekening van de offerte. Op deze manier weet u op voorhand hoe de implementatie zal verlopen en welke afdelingen op welk moment betrokken worden bij het inrichten van de software. Gedurende de implementatie zal er middels projectmanagement altijd kritisch gekeken worden naar de voortgang van het project.

afbeelding bc cloud implementatie
dienstverlening bc cloud

dienstverlening

CONSULTANCYVOUCHERS
Op basis van de inventarisatie geven wij u een indicatie van de dienstverlening. Voorafgaand aan de implementatie schaft u consultancyvouchers aan.

U BETAALT ALLEEN VOOR WAT U GEBRUIKT
Modules en/of functionaliteiten die (nog) niet gebruikt worden, worden niet geïmplementeerd. Hierdoor betaalt u alleen voor wat u gebruikt! Heeft u behoefte aan extra consultancy? Download hier het formulier. 

TRAININGSVOUCHERS
Daarnaast bieden wij u ook trainingsvouchers aan. Deze kunt u gebruiken voor opleiding en/of bijscholing in het gebruik van en het werken met Dynamics 365 Business Central Cloud.

Helpdesk

Voor een vast bedrag van € 150,00 per maand krijgt u onbeperkt helpdesk via de telefoon en/of e-mail. Daarnaast krijgt u toegang tot Microsoft Customer Source en Microsoft E-learning.

Wenst u geen gebruik te maken van onbeperkt helpdesk, maar heeft u toch ondersteuning nodig? Dan helpen wij u op basis van nacalculatie.

helpdesk voor bc cloud
Mark Kortlever

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Maak een afspraak met Mark