De WebbrowsercliŽnt van Dynamics NAV 2013

Maak NAV online beschikbaar!

Heeft u al online 24/7 inzicht in de kerncijfers van uw organisatie? Willen uw medewerkers steeds vaker thuiswerken? Duurt het te lang voordat een verkoper zijn geschreven orders inschiet? Dit kunt u nu verbeteren.

Met de release van de nieuwste versie van Microsoft Dynamics NAV 2013 is de webbrowser cliënt sterk verbeterd en breder inzetbaar geworden. De Webbrowsercliënt is sterk te vergelijken met bijvoorbeeld de webversie van Outlook. Alle functionaliteiten zijn te gebruiken via een browser (Internet Explorer, Chrome, Safari etc.) en de interface is voor vrijwel alle reguliere webbrowsers beschikbaar (Internet Explorer, Chrome, Safari etc.).

Dit klinkt natuurlijk heel mooi en praktisch maar wat betekent het voor u?

  • Heeft u medewerkers die uren moeten registreren? Zij kunnen eenvoudig inloggen met hun smartphone of tablet waar ze ook zijn, als ze maar internettoegang hebben, en hun uren registeren.
  • Heeft u verkopers die veel onderweg zijn? De verkooporders kunnen direct online aangemaakt worden, als ze bij de klant zijn geweest. De orders worden direct verwerkt in de interne systemen zodat een snelle levering mogelijk is.
  • U heeft service monteurs of chauffeurs die veel op de weg zijn? Zijn kunnen vanaf heden hun planning online inzien op bijvoorbeeld een smartphone of tablet en direct lezen wat er bij de klant moet gebeuren. Het registeren van de werkzaamheden is na het verrichten van de klus ook gemakkelijk te doen.
  • Uw personeel wil graag wel eens thuiswerken? Dat kan nu zeer eenvoudig. De PC, laptop of ieder ander device met toegang tot het internet biedt met de Webbrowser cliënt toegang tot de meeste functionaliteiten van Dynamics NAV. Dit bevordert de flexibiliteit van uw medewerkers.
  • Heeft u al online 24/7 inzicht in uw bedrijfsactiviteiten? Dat is vanaf heden mogelijk doormiddel van de webbrowser cliënt. U kunt op uw smartphone de inkomende orders of de voorraad bekijken. U kunt direct inspringen als u onverwacht beslissingen moet nemen en u ziet de cijfers live op uw tablet. 

Wilt u meer weten over de toepassingen van de webbrowser cliënt, neem contact op met Logic Vision en wij laten u graag meer mogelijkheden zien.