Microsoft Dynamics logo

Dynamics NAV 2015 nu beschikbaar voor Windows, Ipad & Android tablets.

Vanaf oktober 2014 is Dynamics NAV 2015 beschikbaar voor Ipad, Android en Windows tablets. De focus bij de ontwikkeling van deze nieuwe versie ligt op “Mobile first”. Vanaf nu is het dus eenvoudig om met allerlei devices met minimaal 7 inch beeldschermen, onderweg, thuis of gewoon op kantoor te werken terwijl u beschikt over up-to-date informatie vanuit Dynamics NAV.

Tablets

Om Dynamics NAV 2015 via Touch te bedienen was het nodig om meer dan 100 objecten en meer dan 60 pagina’s qua Look & Feel aan te passen. Dit heeft geresulteerd in een betere intuïtieve invoering van gegevens door middel van mandatory fields en het sneller automatisch laden van velden zoals documentnummers en klantgegevens. Doordat de bediening via Touch vraagt om specifiekere vormgeving van de schermen is er een dashboard ontwikkelt met de bekende Role Tailored Cliënt interface, op dit moment is het dashboard gebaseerd op de processen van in- & verkoop. In het nieuwe dashboard wordt doormiddel van kleurgebruik inzichtelijk welke onderwerpen er direct actie verwachten en welke even kunnen wachten, zo biedt het dashboard nu up-to-date informatie over de gestelde KPI’s (key Performance Indicators).

De productiviteit wordt door de komst van de Dynamics NAV 2015 app niet alleen plaatsonafhankelijk, het wordt ook verbeterd door de nieuwe listviews van facturen, orders en credit nota’s. Alleen de relevante informatie wordt zichtbaar voor de gebruiker, afhankelijk van de toegekende rollen & rechten. Als u gebruik maakt van de Dynamics NAV development omgeving dan kunt u het dashboard in de app met kleine wijzigingen, eenvoudig aanpassen naar uw bedrijfsspecifieke wensen.

Wilt u ook gebruik maken van de Dynamics NAV 2015 app, dan kunt u deze downloaden in de Windows Store, App Store en in Google Play en een connectie maken met uw Dynamics NAV 2015 server.