Microsoft Dynamics NAV2016, waarom upgraden?

Sinds een aantal maanden is Microsoft Dynamics NAV2016 beschikbaar. Wij kunnen ons voorstellen dat u momenteel naar tevredenheid werkt met uw huidige systeem.

Sinds een aantal maanden is Microsoft Dynamics NAV2016 beschikbaar. Wij kunnen ons voorstellen dat u momenteel naar tevredenheid werkt met uw huidige systeem. Waarom is het dan toch zo aantrekkelijk en misschien wel noodzakelijk, om te upgraden naar deze nieuwe versie? Wij informeren u hier graag over!

Wij geloven er namelijk sterk in dat iedere organisatie zijn software-oplossingen up-to-date moet houden. Hiermee kunt u direct inspelen op actualiteiten en de wensen van de markt.

  1. Verminder bedrijfsrisico’s door deze innovatieve instelling;
  2. Blijf profiteren van verbeterde workflows;
  3. Ontvang de juiste support om uw software te ondersteunen.

Dankzij de update is uw software uitgerust met de nieuwste functionaliteiten. Innovatieve aanpassingen zorgen ervoor dat dit direct voordelen en besparingen oplevert.
Wilt u klaar zijn voor de toekomst?
Dan is er geen reden meer om niet spoedig te upgraden naar Microsoft Dynamics NAV2016.

Wij hebben de belangrijkste nieuwe functionaliteiten van Microsoft Dynamics NAV2016 voor u op een rijtje gezet.

Verbeteringen in Documentmanagement
Kost documentmanagement u veel tijd? Dit kan nu een stuk sneller! U kunt bedrijfsactiviteiten digitaliseren met uitgebreid documentbeheer. Daarnaast is het mogelijk om een digitale werkstroom (workflow) in te richten en zijn er mogelijkheden voor Optical Character Recognition (OCR). Deze functies zijn speciaal ontworpen om bedrijfsprocessen te automatiseren, zonder papieren transacties.

Toegankelijk vanaf elk apparaat
Microsoft Dynamics NAV2016 is via de “Dynamics NAV Universal App” beschikbaar vanaf elk apparaat waarop Android, iOS of Windows draait. Vaak onderweg? Dankzij deze app heeft u alle informatie binnen handbereik en is een aanpassing zo gedaan.

Verbeterde integratie
De standaard integratie met CRM Online is verder geoptimaliseerd. Vanuit Dynamics NAV2016 heeft u direct inzicht in de gegevens die opgeslagen staan in CRM. Beide Dynamics oplossingen kunnen hierdoor gemakkelijk met elkaar communiceren.

Nieuwe financiële management mogelijkheden
In Dynamics NAV2016 is er veel aandacht besteed aan de gebruiksvriendelijkheid van de financiële functionaliteit. Zo kunt u vooraf het resultaat van boekingen bekijken en is het mogelijk om de kosten en opbrengsten automatisch te verdelen over meerdere periodes.

Kortom, met deze upgrade van Microsoft Dynamics NAV2016 bent u helemaal klaar voor de toekomst! Uiteraard is het wel van belang dat het upgraden zonder risico’s verloopt. Logic Vision helpt u hier graag bij. Samen kunnen we het beste uit dit verbeterde systeem halen en kunt u optimaal profiteren van de nieuwe mogelijkheden.

Durft u samen met ons deze stap naar een nog mooiere toekomst te zetten?
Bel dan naar 0184-677 588 of stuur een e-mail naar salessupport@logicvision.nl.