MoreApp met Microsoft Dynamics integreren? Neem contact op met Logic Vision!

Sinds enkele weken is de nieuwe integratie tussen MoreApp en Microsoft Dynamics NAV beschikbaar. Vanaf nu is Logic Vision uw partner voor de ontwikkeling van digitale formulieren. Direct ge´ntegreerd met Microsoft Dynamics.

Sinds enkele weken is de nieuwe integratie tussen MoreApp en Microsoft Dynamics NAV beschikbaar. Vanaf nu is Logic Vision uw partner voor de ontwikkeling van digitale formulieren. Direct geïntegreerd met Microsoft Dynamics. Bespaar tijd en geld doordat u realtime en op eenvoudige wijze belangrijke informatie standaardiseert en uitwisselt, denk aan werkbonnen, inspecties, urenregistraties, bezoekverslagen of onderhoudsrapporten.

Microsoft Dynamics NAV is dé ERP oplossing voor het midden- en kleinbedrijf ontwikkeld door Microsoft en gestandaardiseerd door de partners, voor diverse branches. Logic Vision is al meer dan 15 jaar Gold Partner en gespecialiseerd in Dynamics NAV & CRM. Samen met MoreApp hebben wij de integratie met de digitale formulieren en Dynamics NAV & CRM ontwikkeld. Dankzij deze nieuwe en unieke integratie kunt u nu eenvoudig voorgedefinieerde klantgegevens, artikelcodes en beschrijvingen zichtbaar maken in uw formulieren vanuit Dynamics. Zodra het formulier volledig is ingevuld met aanvullende gegevens als onvoorziene werkzaamheden, bestede uren, foto’s of bestanden worden de standaard gegevens en de nieuwe gegevens weer verwerkt in Dynamics. U kunt zo uw mensen in het veld of onderweg de tools geven om direct feedback in bijvoorbeeld een evaluatieformulier of een servicerapport terug te koppelen naar de telefonische helpdesk of sales support.

Logic Vision biedt u de toegang tot de MoreApp tool waarmee u uw eigen formulieren kunt ontwikkelen, en Logic Vision biedt u de integratie met MoreApp en Microsoft Dynamics. Wij denken graag met u mee over de verschillende toepassingen van digitale formulieren zodat uw werkprocessen effectiever worden ondersteund met een optimale, online manier van data-uitwisseling.

U kunt uw formulieren delen met uw medewerkers door middel van de MoreApp, beschikbaar voor Android en IOS. De inrichting en distributie van uw formulieren kunt u vanaf kantoor voorbereiden zodat uw mensen in het veld alleen inzage hebben in de voor hen beschikbare formulieren.

Wat is MoreApp? 

MoreApp is een online tool die het ontwikkelen van digitale formulieren sterk vereenvoudigd. Door middel van de drag & drop Form Builder en een Marketplace vol met directe beschikbare templates kunt u binnen 10 minuten een formulier opstellen. U kunt de formulieren op uw desktop ontwikkelen en ze met één druk op de knop toegankelijk maken in de App die te gebruik is op alle tablets, phones en andere devices. U kunt de formulieren ook offline gebruiken en ze opslaan als concept om ze later af te maken.

De integratie met Microsoft Dynamics stelt u in staat de juiste klant-, artikel- of prijsgegevens op te roepen in formulieren en na gebruik de aangevulde informatie op te slaan op de correcte klantkaart in Dynamics NAV.

Waarom kiezen voor digitale formulieren van Logic Vision en MoreApp:

  • Eenvoudige Form Builder met Marketplace
  • Data import vanuit Microsoft Dynamics
  • Data export naar Microsoft Excel en Microsoft Dynamics
  • De data is uw eigendom en altijd goed beveiligd
  • Voeg foto’s toe aan de formulieren
  • Gebruik GPS als toevoeging in het formulier
  • Laat uw klant het formulier goedkeuren met een “echte“ handtekening
  • Ontvang ingevulde formulieren per mail in .pdf of Word formaat