What's new Dynamics NAV 2016

Microsoft Dynamics NAV 2016 is op vele vlakken weer verder geoptimaliseerd. Zo is NAV 2016 beschikbaar op ieder device, is het verder ge´ntegreerd met Azure SQL en is de integratie met Dynamics CRM naadloos. Het gebruik van Power BI is veel eenvoudiger.


De grootste optimalisatieslag is gedaan in een van de belangrijkste domeinen van een ERP- oplossing: Finance. De gebruikerservaring van Dynamics NAV is voor accountants en boekhouders op vele punten aangepast. Dit zijn de belangrijkste:

Boekingsvoorbeeld, deze functionaliteit geeft de gebruiker de mogelijkheid om voorafgaand aan de boeking het resultaat van deze boeking te bepalen.

Uitstelsjablonen, niet alle kosten en opbrengsten mogen in één en dezelfde periode worden geboekt. Met een uitstelsjabloon kunt u de kosten of opbrengsten spreiden over meerdere vooraf ingestelde periodes.

 

Word sjablonen, creëer met behulp van standaard Word sjablonen bijvoorbeeld een klantoverzicht. Koppel deze templates aan specifieke e-mailadressen zodat iedere klant via het correcte mailadres de juiste documenten toegestuurd krijgt.

Rapportages, vele rapportages zijn verbeterd en geüpgraded en vanaf nu ook beschikbaar in Landscape formaat. En met de komst van Dynamics NAV 2016 wordt er ook de mogelijkheid geboden om gebruik te maken van een nieuw Power BI Content Pack, zodat het zeer eenvoudig wordt om de data te presenteren in verschillende overzichtelijke dashboards.

Bent u geïnteresseerd in 1 van deze nieuw functionaliteiten? Vraag dan gerust een specifieke demo aan.