Bezoek onze stand D5 op StocExpo, Rotterdam van 17 t/m 19 maart!

Logic Vision exposeert, tijdens Europa’s internationale event voor de Tank Terminal industrie, haar ERP oplossingen voor Oil & gas.

Logic Vision presenteert haar ERP oplossingen met speciale aandacht voor de nieuwste functionaliteiten rondom de Oil & Gas industrie voor Tank Terminals, LNG, Producerende en Toeleveranciers van de Oil & Gas industrie. Dagelijks verzorgen wij ook een presentatie in de Speakers Corner waar we u een overview tonen over de kracht van geïntegreerde branche oplossingen.

Al meer dan 20 jaar ontwikkelen de mensen van Logic Vision software-oplossingen voor branchespecifieke vraagstukken rondom ERP. Sinds 2003 is Logic Vision, Microsoft Dynamics NAV Gold Partner en gespecialiseerd in software-oplossingen op basis van het Microsoft Dynamics platform.

Microsoft Dynamics NAV 2015 is volledig geïntegreerd met Microsoft Office, Outlook, Microsoft SharePoint en Dynamics CRM en beschikbaar op smartphones en tablets.

Bezoek onze stand tijdens de StocExpo in Rotterdam en u zult ervaren hoe een volledig geïntegreerde ERP en CRM oplossing uw dagelijkse werkzaamheden sneller, efficiënter en effectiever maakt.

Wilt u graag de presentatie bijwonen die Logic Vision geeft tijdens de StocExpo?
Bezoek dan op deze tijdstippen, de Speakers Corner:

  • Dinsdag 17 maart 12:30 - 12:50 uur
  • Woensdag 18 maart 12:30 – 12:50 uur
  • Donderdag 19 maart 12:45 – 13:05 uur