Bezoek onze stand op de ITS 2018 Marseille van 25 t/m 29 juni

Van 25 t/m 29 juni 2018 is Logic Vision aanwezig op de ITS 2018 in Marseille

De beurs zal plaatsvinden in het Parc Chanot Convention Centre. Tijdens de beurs zullen er vele presentaties te zien zijn over trends binnen de sleepdienstvaartverlening.

Logic Vision is deze week aanwezig om haar software-oplossing TugVision te presenteren. TugVision is een add-on voor het bekende ERP-systeem Microsoft Dynamics NAV en stelt Towage & Salvage organisaties in staat om op eenvoudige wijze voordeel te halen uit IT. De software biedt een geïntegreerde oplossing voor: Planning harbour towage, Planned maintenance, Contracting & Billing, Crewplanning, Offshore en QHSE

Laagdrempelig en gebruikersvriendelijk voor de vloot, gedetailleerd en flexibel voor het kantoor. Dat is TugVision.

Het bedrijfsbrede ERP-systeem, met als basis Microsoft Dynamics NAV, is volledig toegesneden op de haven-, zeesleepdiensten en berging. Ontdek in één oogopslag welke sleepdiensten gewenst zijn en plan de jobs, assistenties en de diensten rondom het sleepwerk.

Eenvoudig regelt u vervolgens de facturatie met een specifieke prijsopbouw. Daarbij bewaakt u dankzij het systeem continu de veiligheid en de kwaliteit. TugVision stroomlijnt uw bedrijfsprocessen en zorgt voor een optimale informatieoverdracht tussen het kantoor en de vloot.

Tevens beschikt TugVision over de mogelijkheid, als ondersteuning van uw planning, te koppelen met enkele essentiële datasystemen. U kunt wereldwijd informatie van de scheepslocaties en -gegevens inzien. Maar ook de scheepsbewegingen binnen de havens van Rotterdam, Hamburg en Bremerhaven. Actuele gegevens als ETA, ETD, ligplaatsen, paalnummers, shiftings en loodstijden voeden direct uw planning in TugVision.


Software to optimize your daily Towage & Salvage operations

- Planning harbour towage

- Planned maintenance

- Contracting & Billing

- Crewplanning

- Offshore

- QHSE


Wilt u meer weten over TugVision, bezoek dan onze stand op nummer 108 in Marseille. Wilt u liever direct meer informatie ontvangen of een afspraak maken, neem dan contact op via:

T: +31 184 - 677 588 of info@logicvision.nl