Brainum & Logic Vision presenteren gezamenlijke softwareoplossing voor de tank terminal industrie

Bezoek onze stand F10 op de StockExpo (18 - 20 maart, Ahoy Rotterdam)

Deze week is het zover van 18 t/m 20 maart wordt de jaarlijks terugkerende beurs StocExpo gehouden in Ahoy Rotterdam. Tijdens de 10e jaargang van dit snelgroeiende evenement voor de tankopslag- en handel presenteren Brainum & Logic Vision de volledig geïntegreerde oplossing van QINO & Microsoft Dynamics NAV.

De web-based softwareoplossing biedt de Tank Terminal Manager een effectieve tool om zowel de operationele, logistieke als de commerciële activiteiten te integreren met de financiële en administratieve processen. De integratie van deze processen biedt u vele voordelen:

  • De efficiëntie van uw processen neemt toe. De softwareoplossing is workflow gestuurd en volledig ingericht naar uw bedrijfsspecifieke processen. Al uw medewerkers hebben toegang tot de voor hen benodigde informatie en zij hebben grip op de voortgang van deze processen.
  • Uw beslissingen neemt u vanaf nu sneller en beter gefundeerd. Doordat de software alle processen integreert heeft u toegang tot alle up-to-date informatie en in uw persoonlijk ingerichte dashboard ziet u direct de laatste stand van zaken door de visuele presentatie van uw stuurinformatie.
  • U bespaart tijd bij controles van douane, waardoor schepen en trucks sneller kunnen vertrekken.  De afhandeling van douane formaliteiten verloopt zowel voor u als voor de beambte eenvoudiger door directe en automatische communicatie tussen onze oplossing en het douane systeem. Al uw documenten zijn online beschikbaar en up-to-date.

Tijdens de StocExpo presenteren wij onze gezamenlijke oplossing. Wij geven u graag een persoonlijke demonstratie van de volledige software. Via de link hiernaast kunt u alvast de brochure lezen waarin vele functionaliteiten zijn vermeld.