De Haas kiest met de Shipyard Module wederom voor een Logic Vision oplossing.

De Haas Maassluis en PowerPort werkten al meer dan 10 jaar met Microsoft Dynamics NAV 4.0. Ondertussen groeide de behoefte aan meer functionaliteit en had men een duidelijk pakket van wensen en eisen voor ogen. Na toetsing bleek de Logic Vision Shipyard Module perfect aan te sluiten bij De Haas en Powerport.

Inmiddels zijn ze live gegaan met de Shipyard Module en kan men concluderen dat het verloop van de herimplementatie van Dynamics NAV erg goed is verlopen, mede dankzij de kennis, betrokkenheid en inzet van de medewerkers op dit project bij De Haas.

De Haas Maassluis onderschrijft met deze keuze het vertrouwen in de Shipyard Module en Logic Vision. Inmiddels is het project succesvol afgerond en zal de komende tijd de focus liggen op het verder inrichten en optimaliseren van proces ondersteunende zaken als scanning.

Maarten Speet, General Manager Logic Vision, is erg trots op de projectteams van De Haas en Logic Vision. Het vertrouwen van de afgelopen 10 jaar is met  deze succesvolle upgrade een inspiratie voor de komende jaren, waarbij we tot de conclusie kunnen komen dat Microsoft Dynamics de toekomst is.

Wij feliciteren deze prachtige organisatie met dit succesvolle live traject met een heerlijke taart, waarbij wij uitkijken naar het continueren van onze samenwerking in de komende jaren.

 

 

Over De Haas Maassluis
De Haas Maassluis is gespecialiseerd in zowel scheepsnieuwbouw als in het compleet onderhouden, repareren en renoveren van patrouillevaartuigen, Search and Rescue (SAR)-vaartuigen, Incident Bestrijdings Vaartuigen (IBV) en andere specialistische beroepsvaartuigen.

Kwaliteit en service staan centraal. De specialisten bij De Haas Maassluis realiseren vakwerk en hebben de kennis, ervaring en uitstekende faciliteiten in huis om onderhoud en reparaties efficiënt uit te voeren. Ze bouwen vaartuigen die voldoen aan de modernste eisen van milieu en duurzaamheid.

Innovatie staat al sinds 1879 hoog in het vaandel. Door de nieuwste technieken en materialen toe te passen, zijn de vaartuigen die ze voor hun opdrachtgevers bouwen betrouwbaar en maximaal inzetbaar. Bovendien kunnen kosten gereduceerd worden door bijvoorbeeld vermindering van het brandstofgebruik of het omlaag brengen van de terugkerende onderhoudskosten.

Over PowerPort
Door jarenlange ervaring heeft PowerPort zich ontwikkeld tot dé specialist in scheepsdieselmotoren. Ze verzorgen de inbouw van complete motorinstallaties, verrichten service en onderhoud aan dieselmotoren, generatoren en keerkoppelingen en verkopen nieuwe en gebruikte scheepsdieselmotoren.
Vanaf hun werf in Maassluis bieden ze snelle service en kwaliteit en dat zeven dagen per week, 24 uur per dag. Hun doelstelling hierbij is simpel en doeltreffend: de motor van vaartuig(en) zo efficiënt mogelijk onder- houden en waar nodig repareren of (onderdelen) vervangen, zodat vaartuigen zo snel mogelijk weer inzetbaar zijn.