De oplossingen van Logic Vision behalen wederom hoogst haalbare Microsoft certificering

Zoals u van ons gewend bent streven wij ernaar om uw bedrijfsprocessen altijd te ondersteunen met de beste oplossingen die er zijn. Daarom vinden wij het heel belangrijk dat we onze oplossingen altijd blijven testen aan de hoogste haalbare eisen. Voor de Microsoft Dynamics Suite zijn die eisen gedefinieerd in het certificaat: Certified for Microsoft Dynamics.

Omdat u met uw unieke dienstverlening een speciale vraag in de markt beantwoordt, is het voor uw organisatie belangrijk dat uw processen ondersteund worden door een software-oplossing die aantoonbaar voldoet aan de hoge kwaliteitseisen die er worden gesteld aan branchespecifieke software. Daarnaast wilt u natuurlijk ook de garantie dat hetgeen u investeert in de ontwikkeling van uw ERP oplossing, gewaarborgd wordt door een organisatie die ondersteund wordt door één van de grootste en meest innovatieve IT organisaties van de wereld.

Sinds februari 2016 zijn de software-oplossingen van Logic Vision; LVSuite2015, FuelVision & TugVision, wederom bekroond met het certificaat: Certified for Microsoft Dynamics NAV.