“Even voorstellen”

Graag stellen wij u voor aan onze nieuwe Projectmanager, John Lesage.

John heeft ruim 30 jaar ervaring in de IT (software en hardware). Sinds januari versterkt hij ons team als Senior Projectmanager. John heeft de ambitie om doormiddel van de bekende Logic Vision projectmethodiek (ervaring, branchekennis en persoonlijke touch) projecten te realiseren die ervoor zorgen dat onze bestaande en onze nieuwe relaties meer dan 100% tevreden zijn en blijven.

John: ”Ik ben 56 jaar, en gehuwd. Na ruim 10 jaar Koninklijke Marine ben ik sinds 1985 actief binnen de IT sector. Binnen de IT heb ik mij bezig gehouden met implementaties van standaard software bij middelgrote en grote ondernemingen.

Ik ben inmiddels een paar weken aan de slag bij Logic Vision waarbij ik direct mijn mouwen heb opgestroopt. Logic Vision heeft een “no-nonsense” mentaliteit waarbij ik mij goed voel. Er zijn allerlei interessante projecten waar ik mijn steentje direct bij kan dragen in een team van ervaren professionals. Samen gaan we ervoor zorgen dat de komende nieuwe implementaties zo optimaal mogelijk en tot volle tevredenheid bij onze relaties uitgevoerd worden.

Om me snel in te werken ben ik bij verschillende klanten geweest. Zij hebben mij hun werkomgeving laten zien en heb ik kunnen ervaren dat het als IT partner belangrijk is om processen te ondersteunen en in te richten vanuit expertise en ervaringen. Om dat te kunnen doen is het prettig om mee te lopen en te kijken bij onze relaties.

Buiten het werk om hou ik mij bezig met golf, voetbal, duiken, lezen (non-fictie), geschiedenis en cultuurwetenschappen en ben ik een gepassioneerd muziekliefhebber.”