Hoera! Twee collega’s al 20 jaar in dienst bij Logic Vision

We feliciteren Yorick Bianchi en Jos Aernoudts met dit geweldige jubileum. Lees hieronder hun verhaal:

Yorick Bianchi, Senior Solution Developer in dienst sinds april 1998

Werken bij Logic Vision, wat kan ik ervan zeggen. Maarten de General Manager en ik kende elkaar een aantal jaar privé voordat ik in dienst kwam nu 20 jaar geleden. Voor die tijd werd ik door hem regelmatig “lastig gevallen” met de vraag of ik toch niet voor hem wilde komen werken. Hij zei dan, als ik aan mijn avonddienst begon, “..kan je ook op vrijdagmiddag om 15:00 uur thuis zijn, is leuk en zo lastig is dat programmeren en NAV nou ook weer niet..”, wat zat hij ernaast!

Nu 20 jaar later ben ik nog geen vrijdag om 15:00 uur thuis geweest en blijkt dat programmeren in Dynamics (het vroegere Navision) wel degelijk een uitdaging die ik zeer zeker niet had willen missen en ach op vrijdag niet om 15:00 uur thuis is ook geen straf als we gezamenlijk in ons eigen Droogdok (de naam van de bar op de 4e verdieping) heerlijk een wijntje drinken om de week af te sluiten.

Jos Aernoudts, Senior Solution Developer in dienst sinds april 1998

Wat kan ik zeggen over 20 jaar Logic Vision? Ik ken het allemaal, ik was overal bij en ik heb alles gezien in de 20 jaar die ik hier nu werk. Ik zal dan ook niet uit de school klappen over de Logic Vision geheimen. Wat ik wel graag met jullie wil delen is dat het een enerverende en uitdagende tijd was en nog steeds is. Alle ongelofelijk snelle ontwikkelingen op IT gebied; van Floppy tot USB, the Cloud, de eerste versie van Navision tot Microsoft Dynamics. Ik zal deze momenten koesteren maar ik ga ook zeker genieten van mijn vrije tijd als ik over 2 jaar met pensioen ga.