HTR BV Rubber & Foam kiest met NAV2016 wederom voor een Microsoft Dynamics oplossing.

HTR, al meer dan 10 jaar een trouwe klant van Logic Vision, optimaliseert processen met Dynamics NAV2016. Als producent en ontwikkelaar van technische rubber- en kunststofschuim oplossingen, levert HTR wereldwijd vanuit een aantal internationale vestigingen in o.a. India en Duitsland. HTR is in veel verschillende branches actief, waaronder: automotive, apparatenbouw, huishoudelijke apparatuur, agrarische industrie en bouwindustrie.

Petra Vermeulen, Finance & Process Controller bij HTR, is blij met de keuze voor Dynamics NAV2016 en onderschrijft met deze keuze het vertrouwen in de Dynamics Suite en Logic Vision. Inmiddels in de upgrade naar NAV2016 succesvol afgerond en zal de komende tijd de focus liggen op het verder optimaliseren van de procesondersteunende zaken als planning, scanning, logistieke flow, eenduidige werkwijze, labeling, etc.

Maarten Speet, General Manager Logic Vision, is erg trots op het projectteam, van zowel HTR als Logic Vision, dat zij gezamenlijk tot de conclusie zijn gekomen dat Microsoft Dynamics voor HTR de toekomst is. Het vertrouwen van de afgelopen 10 jaar wordt via deze succesvolle upgrade inspiratie voor de komende jaren.

 

Wil je meer lezen over HTR Rubber & Foam bezoek de website.