Informatiesessies & Logic Vision

Graag willen we samen met onze klanten en partners werken aan innovatieve oplossingen. Dit doen we door continu de verbinding te zoeken tussen de actuele vraagstukken waar organisaties mee te maken hebben en ICT.

Daarom organiseren wij regelmatig informatiesessies voor onze klanten. Deze keer op donderdagochtend 4 oktober in Hotel van der Valk in Dordrecht. John Lesage, Operations Manager van Logic Vision zal na het welkomstwoord een presentatie houden over de ins en outs die wij te weten zijn gekomen tijdens Microsoft Inspire in Las Vegas waar hij en diverse collega’s naartoe geweest zijn.

Ook stellen we tijdens deze ochtend onze klanten voor aan twee partners van Logic Vision die meer komen vertellen over hun diensten en wat dit voor toegevoegde waarde kan zijn voor hun organisatie. We sluiten af met een heerlijke lunch!

De volgende partners zullen deze ochtend bij deze sessie aanwezig zijn;

Sana Commerce biedt een krachtige B2B & B2C e-commerce-oplossing voor groothandels, fabrikanten en distributeurs over de hele wereld. Zo helpt Sana hen de klantervaring te optimaliseren, verkoopprocessen te stroomlijnen en de online verkopen te verhogen. De gebruiksvriendelijke webshop van Sana is 100% geïntegreerd met Microsoft Dynamics. https://www.sana-commerce.com

Motion10 helpt organisaties om wendbaar en succesvol te zijn en beter, slimmer en efficiënter te werken. Dat doen ze door de – veelal gecombineerde – inzet van drie disciplines: Azure & Integration, Modern Workplace en Data & Analytics. Hoe haal je meer waarde en informatie uit de systemen die organisaties rijk zijn en gaan ze met klanten in gesprek over digitale transformatie en hoe dit op alle vlakken vormgegeven kan worden. https://www.motion10.nl