Logic Vision aanwezig op ITS Hamburg 2014

Bezoek onze stand van 16 t/m 20 juni 2014 op de Tug, Salvage & OSV Convention and Exhibition in Hamburg.

Van 16 t/m 20 juni 2014 is Logic Vision aanwezig op de Tug, Salvage & OSV Convention and Exhibition in Hamburg. De beurs zal plaatsvinden in het CCH Congress Centre. Tijdens de beurs zullen er vele presentaties te zien zijn over trends binnen de sleepdienstvaartverlening, denk aan: ‘De veiligheid aan boord, ‘De toekomst van hybride vaartuigen’, ‘Effectieve oplossingen voor wrakverwijdering’ en ‘Hoe waardeert u de prijs-kwaliteitverhouding van uw gereedschappen?’.

Logic Vision is deze week aanwezig om haar nieuwste software-oplossing TugVision te presenteren. TugVision is een add-on voor het bekende ERP-systeem van Microsoft, Microsoft Dynamics NAV en stelt Tug & Salvage organisaties in staat om op eenvoudige wijze voordeel te halen uit IT. De software biedt een geïntegreerde oplossing voor: QHSE, verkoop, jobplanning, crewplanning, inkoop & voorraadplanning en de financiën & rapportages.

Tevens beschikt TugVision over de mogelijkheid, als ondersteuning van uw planning, te koppelen met enkele essentiële datasystemen. U kunt wereldwijd informatie van de scheepslocaties en -gegevens inzien. Maar ook de scheepsbewegingen binnen de havens van Rotterdam, Hamburg en Bremerhaven. Actuele gegevens als ETA, ETD, ligplaatsen, paalnummers, shiftings en loodstijden voeden direct uw planning in TugVision.

Wilt u meer weten over TugVision, bezoek dan deze week onze stand t/m 20 juni op de ITS Hamburg 2014 in het CCH Congress Centre te Hamburg. Wilt u liever direct meer informatie ontvangen, neem dan contact op via: tel. 0184 - 677 588 of via email: info@logicvision.nl.

Gerelateerde pagina's: