Logic Vision behaalt opnieuw de prestigieuze certificering voor Microsoft Dynamics NAV

Microsoft Dynamics partners die zelf aanvullende functionaliteit ontwikkelen kunnen deze door Microsoft laten testen en certificeren.

Met het uitkomen van de nieuwste versie van Microsoft Dynamics NAV 2013 heeft Microsoft ook de certificeringseisen aanzienlijk aangescherpt. Het aantal partners dat voor deze certificering in aanmerking komt is daarmee een stuk kleiner geworden dan voorheen. Logic Vision is dan ook erg trots op het behalen van de ‘Certified for Microsoft Dynamics 2013’ status voor haar brancheoplossingen.

Om deze status te behalen zijn onze oplossingen getest volgens de  hoogste Microsoft-standaarden voor partneroplossingen, waaronder:

  • Een onafhankelijke softwareapplicatietest door Veritest (een onderdeel van het befaamde Lionsbridge instituut), zodat is vastgesteld dat onze oplossingen voldoen aan de  technische en functionele eisen van Microsoft.
  • Het bewijs van klanten om aan te tonen dat onze oplossingen veelvuldig worden gebruikt.
  • Deelname aan het Microsoft Partner Network geeft aan dat onze mensen beschikken over de vaardigheden, expertise en hulpbronnen om de Dynamics NAV oplossingen te implementeren.
  • Onze ondersteuningsmogelijkheden zijn getest op kwaliteit en expertise.

Wilt u meer weten over de procedures rondom het behalen van dit certificaat? Neem dan contact op met Marcel Wildschut, Operationeel Manager Logic Vision.