Logic Vision business partner van NOVE

Kortgeleden publiceerde NOVE VISIE, het vakblad voor de handel, verkoop, transport en opslag van brandstoffen en smeermiddelen op land en water, een artikel over FuelVision en Power BI.

Vanaf het najaar 2016 is Logic Vision Business Partner van NOVE. Wij zien de samenwerking met NOVE en hun leden als een prachtige mijlpaal in onze jarenlange ontdekkingstocht om de Olie- & Gasbranche zo optimaal mogelijk te ondersteunen met onze software-oplossingen gebaseerd op de Microsoft Dynamics Suite, met als basis Dynamics NAV & 365. De huidige digitale transformatie is voor vele organisaties een interessante uitdaging en wij gaan deze uitdaging graag met jullie aan. Wij willen jullie ervaringen combineren met onze expertise en met ons Microsoft partnerschap, om zo gezamenlijk de bestaande software-oplossingen naadloos te laten aansluiten bij de Olie- & Gasbranche.

FuelVision NAV en FuelVision 365 zijn twee oplossingen die zowel stand alone als volledig geïntegreerd met elkaar, beschikbaar zijn. De kracht van FuelVision NAV vindt u in de vergaande accijns- en douanefunctionaliteiten, de uitgebreide inzichten in uw prijzen, marges en klantspecifieke afspraken, de real-time voorraadvalidaties en in de efficiënte wijze van factureren en rapporteren. Omdat uw salesmensen veel onderweg zijn is het belangrijk dat zij snel en gemakkelijk inzicht hebben in de klantspecifieke afspraken en in de marges en de openstaande posten bij een klant. Daarom hebben wij FuelVision 365 ontwikkelt op basis van Microsoft Dynamics 365 online. Uw medewerkers beschikken nu op hun smartphone of tablet over deze klantafhankelijke informatie en dit maakt het mogelijk om efficiënt nieuwe afspraken te maken of om snel nieuwe verkooporders door te geven aan de backoffice zodat de realisatie van deze orders vlot verloopt.

Omdat FuelVision NAV & FuelVision 365 gebaseerd zijn op de Dynamics Suite zijn beide oplossingen volledig geïntegreerd met Office, Power BI & SharePoint. Kortgeleden publiceerde NOVE VISIE, het vakblad voor de handel, verkoop, transport en opslag van brandstoffen en smeermiddelen op land en water, een artikel over FuelVision en Power BI. Lees het betreffende artikel via de link rechts.