Logic Vision Corporate Member van IBIA

The International Bunker Industry Association is de stem van de wereldwijde bunkerindustrie en vertegenwoordigt alle belanghebbenden in de branche. Ze hebben leden in meer dan 80 landen.

Bunkeren is een geheel andere wereld. Logic Vision creëerde hiervoor de ERP-software bekend als FuelVision. Inzichtelijk, gemakkelijk te gebruiken en heeft verschillende aanpasbare functies. Integreert naadloos met uw bedrijfsprocessen. Op deze manier kunt u eenvoudig een complexe prijsstructuur bouwen met FuelVision. Accijnsbedragen worden zorgvuldig berekend en vastgelegd. Met functies voor nominatie, registratie van commissies, kredietcontroles en digitale bestanden kunt u gemakkelijk schakelen tussen verschillende menu's terwijl u alles registreert in een eenvoudig te gebruiken software-oplossing. Dat bespaart tijd. Absoluut perfect voor de bunkerwereld.

De IBIA (https://ibia.net) is de stem van de wereldwijde bunkerindustrie, met 800 aangesloten organisaties. Om de software nog beter aan te sluiten bij de internationale behoeftes van de industrie is Logic Vision sinds maart 2018 Corporate Member van de IBIA.

Geïnteresseerd in onze oplossingen voor de bunkerindustrie? Lees onze factsheets.

 

 

Gerelateerde pagina's: