Logic Vision in december editie van NOVE-Visie.

FuelVision, op basis van Dynamics NAV, ruggengraat van Primagaz Benelux.

In de december editie van NOVE-Visie staat een leuk interview met Maarten Bijl. Maarten is General Manager van Primagaz Benelux. Het artikel gaat o.a. over de EasyBlue app, met de app wordt het meten van de inhoud van de gasfles heel eenvoudig. Naast de ontwikkeling van de app heeft Primagaz ook een online tool ontwikkeld, mijnprimagaz. hierdoor is het mogelijk voor de klant om bestellingen te plaatsen, gegevens te beheren, facturen en verbruikhistorie te raadplegen en contact aan te vragen.  

Zoals Maarten Bijl benoemd: “Wij willen klanten zo veel mogelijk ontzorgen, en daar is telemetrie vitaal bij. Voor onszelf vervult Logic Vision die rol. Die heeft onlangs een nieuw ERP-systeem gebouwd op basis van de softwareoplossing FuelVision op basis van Microsoft Dynamics NAV. Dit is de ruggengraat van ons bedrijf en daar zijn wij en Logic Vision anderhalf jaar mee bezig geweest.”

Met deze prachtige vermelding zijn wij natuurlijk ontzettend blij. We werken inmiddels al meer dan 3 jaar samen met o.a. Primagaz Benelux. De afgelopen jaren hebben we de goede relatie tussen Primagaz en Logic Vision uitgebreid met de implementatie van FuelVision voor de business units van Primagaz in de landen Noorwegen, Denemarken, Zweden en Spanje. We voeren inmiddels ook gesprekken in de andere landen waar Primagaz actief is en FuelVision op basis van Microsoft Dynamics NAV, perfect past.

Klik op de Download naast dit nieuwsbericht om het gehele artikel in NOVE-Visie te kunnen lezen.

 

U kunt de app downloaden via de website van Primagaz. http://www.primagaz.nl/nl-nl/Inhoudsmeter-App-Primagaz-EasyBlue

 

 

Downloads: