Logic Vision presenteert nieuwste software-oplossing: TugVision

In het internationale magazine TUG & OSV presenteert Logic Vision haar nieuwe software-oplossing voor de Towage & Salvage branche.

Microsoft is proud to announce that Logic Vision offers a new solution: TugVision. TugVision is a Microsoft Dynamics NAV add-on solution that supports Towage & Salvage companies in growing their businesses. Logic Vision is a very experienced Microsoft partner with a proven track record in Dynamics NAV in creating add-on solutions of high quality that improve delivering business value in selected verticals. TugVision enables companies to implement a tailor made solution for the industry based on the proven Microsoft Dynamics NAV software.
Aldert Kadijk, Partner Technical Strategist Dynamics ERP, Microsoft.

TugVision is een add-on voor Microsoft Dynamics NAV. Deze add-on is dé oplossing voor maritieme sleepdienstorganisaties.
TugVision automatiseert vrijwel alle processen van een sleepdienstorganisatie, denk aan: verkoop, inkoop, contractbeheer maar ook aan QHSE, de planning van het vlootpersoneel en de communicatie met de havendatasystemen. 
Vanaf nu is het voor de verkoopafdeling eenvoudig de contracten te beheren: prijslijsten, lumpsum contracten en flexibele kortingenstructuren, alles is mogelijk binnen onze software-oplossing.
Omdat TugVision volledige geïntegreerd is met de financiële administratie en de verloning van uw personeel vergroot dit uw efficiëntie enorm.  De vlootplanning is gekoppeld aan de verzuimregistratie. U ziet dus direct in de standaardplanning wie er wel of niet beschikbaar is.   
TugVision zorgt ervoor dat ook uw technische dienst grote efficiëntieverbeteringen doormaakt. Het vlootpersoneel vult aan boord de inkoopaanvragen in en verstuurt deze naar kantoor zodat de technische afdeling de aanvragen kan goedkeuren en verwerken. Doordat alle certificaten, installaties en draaiuren bekend zijn in de module is er per schip een onderhoudsvoorstel te genereren op basis van vervaldata of urenstanden. Kortom, TugVision is de volledige software-oplossing voor de Towage & Salvage branche.

Logic Vision presenteert haar nieuwste software-oplossing doormiddel van een uitgebreid interview in het magazine TUG & OSV.

lees hier het volledige Engelstalige artikel.

 

Downloads: