Logic Vision presenteert Service & Repair oplossing tijdens VIV seminar

Tijdens het jaarlijkse symposium van de VIV donderdag 10 oktober 2013 presenteert Logic Vision zijn Service & Repair oplossing. Het thema van het symposium is: Hoe integreert u nieuwe technologieŽn?

Bij onderhoudsvragen, schades of storingen aan schepen, wilt u snel reageren. De softwaremodule Service & Repair ondersteunt u daarin, u weet direct om welk schip en/of welke motor het gaat en welke activiteiten al zijn uitgevoerd. Het is een volledig geïntegreerde en flexibele softwaremodule voor het beheer van onderhouds- en reparatiewerkzaamheden aan motoren. Zo kunt u storingen snel verhelpen en zelfs voorkomen.

Logic Vision integreert bij de presentatie van de software-oplossing de volledige Microsoft Suite, die het mogelijk maakt organisaties de beste service te laten verlenen, op basis van Miscrosoft Dynamics NAV 2013. Denk bij de integratie van de Microsoft Suite aan de integratie vanuit Dynamics NAV met alle Office programma’s, SharePoint, Skype, Lync en natuurlijk Outlook.

Bent u geïnteresseerd in het VIV symposium? Klik hier voor het programma. Het Cinemec in Ede is het decor voor deze interactieve bijeenkomst.