Logic Vision steunt 'Ik loop voor Nadja' sponsorloop

Stichting Nadja zet zich in voor vrijetijdsbesteding voor kinderen met een beperking. Spelen en samen zijn met andere kinderen is voor ieder kind belangrijk. Voor kinderen met een lichamelijke beperking is dit echter geen vanzelfsprekendheid. Daarom investeert Stichting Nadja in speeltuinen in de regio, door deze in overleg met de speeltuinen zo aan te passen, dat ook kinderen met een beperking mee kunnen doen en er fijn en veilig buiten kunnen spelen. Stichting Nadja werkt hierin samen met de NSGK (Nederlandse Stichting voor het Gehandicapte Kind).

Op zaterdag 20 april 2013 organiseren “de vrienden van Nadja” een sponsorloop.

Met het doel van de sponsorloop voor ogen wil de stichting dat dat iedereen mee kan doen, zowel kinderen als volwassenen met en zonder beperking. Ze bieden vier prachtige wandelroutes van 5, 12, 24 en 45 kilometer aan in het Groene hart in de omgeving van Nieuwkoop.

De volledige opbrengst van deze dag is voor Stichting Nadja. De stichting is opgezet door de ouders van Nadja, die CP (cerebrale parese) heeft. Dit is een aandoening die tijdens of vlak na de geboorte ontstaat. Vaak door zuurstofgebrek.

Nadja is inmiddels acht jaar. Ze kan niet zelfstandig staan of lopen zonder hulploopmiddel. Ze is daardoor rolstoelafhankelijk en maakt ongecoördineerde bewegingen met armen en benen. Haar moeder en oprichter van de stichting Anne is van mening dat alle kinderen samen moeten kunnen spelen en met haar stichting realiseert ze de aanpassing van speeltuinen, zodat zij voor alle kinderen – met of zonder beperking – toegankelijk zijn.

Logic Vision steunt dit initiatief graag, voor meer informatie over Nadja of stichting Nadja kijkt u op:
StichtingNadja.nl
IkLoopVoorNadja.nl
Facebookpagina