Logic Vision verlengt sponsorcontract met Zeilschip Eendracht

Bijdragen uit het bedrijfsleven zijn van onschatbare waarde voor zeilschip Eendracht. Naast de commerciŽle inzet van het zeilschip is de stichting afhankelijk van giften en sponsors

Het schip wordt 50% van de vaartijd ingezet voor bijzondere projecten en jongeren. Door jongeren mee te laten varen krijgen ze meer eigenwaarde, leren ze samen te werken en rekening te houden met elkaar. Tevens worden jongeren enthousiast gemaakt voor de maritieme sector waardoor ze een toekomstperspectief aangeboden krijgen. Kortom, aan boord ontdekken ze hun talenten!

Er zijn al veel bedrijven en fondsen die hun steentje bijdragen waardoor de Eendracht vooruit kan kijken en mooie projecten blijvend kan organiseren. Maar hiermee zijn ze er nog niet. De Eendracht-organisatie, die voor 90% uit vrijwilligers bestaat en met een zeilschip werkt dat dit jaar 25 jaar in de vaart is, heeft nog veel steun nodig om haar doel te maximaliseren. Wilt u uw steentje bijdragen om de Eendracht in de vaart te houden?

Samen het verschil maken
Logic Vision heeft haar sponsorcontract met 3 jaar verlengd. Een van de redenen is voor General Manager Maarten Speet van Logic Vison: “Meer discipline en meer teamspirit zijn gewoon goed voor de samenleving, daarmee moeten we het verschil blijven maken. De Eendracht kan daarbij een waardevolle rol spelen: kennis doorgeven en leren van elkaar”.

Sponsor worden?
Meer weten? Kijk op www.eendracht.nl, of neem contact op via info@eendracht.nl