Logic Vision wishes you a Merry Christmas and a Sparkling New Year!

Over enkele dagen sluiten we het jaar af en proosten we op een prachtig Nieuwjaar met vele wensen voor geluk, gezondheid en succes.

Over enkele dagen sluiten we het jaar af en proosten we op een prachtig Nieuwjaar met vele wensen voor geluk, gezondheid en succes. Om in 2017 het voortgaande jaar te evenaren is het natuurlijk fijn om de zegeningen van 2016 even op een rijtje te zetten.

2016 was voor Logic Vision een succesvol jaar met vele hoogtepunten. De oplossingen van Logic Vision voor de Maritieme industrie, de Olie & Gasbranche en voor de Productiebranche zijn gecertificeerd voor de nieuwste versie van Dynamics NAV. De ontwikkeling van onze nieuwste oplossing voor de Oliebranche, FuelVision is een volledige integratie van Dynamics NAV & Dynamics CRM.

Natuurlijk hebben we bestaande en nieuwe klanten blij gemaakt met onze oplossingen en onze expertise. Port Towage Amsterdam, Chimbusco Europe B.V., Primagaz Austria, Alphatron Marine B.V., Trefoil Trading B.V., Kotug Smit Towage en Zeeland Maritime Cleaning B.V. zijn een aantal nieuwe organisaties die wij mochten verwelkomen als klant in 2016.

Met het oog op 2017 wensen we iedereen een gelukkig en succesvol nieuwjaar! Waarin we hopen elkaar met enige regelmaat te treffen zodat we samen kunnen werken aan het verwezenlijken van elkaars successen.

.Kerstkaart%20LV%202016.jpg