Maarten Speet, 25 jaar ondernemer! Dat verdient een feestje.

Afgelopen donderdag vierde Logic Vision het 25 jarige ondernemerschap van Maarten Speet. Om de samenwerking met onze relaties te vieren wil Maarten graag ieder jaar een evenement om iedereen te bedanken.

Afgelopen donderdag vierde Logic Vision het 25 jarige ondernemerschap van Maarten Speet. Om de samenwerking met onze relaties te vieren wil Maarten graag ieder jaar een evenement om iedereen te bedanken. Samenwerking en partnerschap staan hoog in het vaandel bij hem! Dit jaar dus met een speciaal tintje, zijn 25 jaar ondernemerschap!

Tijdens een spetterend feest aan de Nieuwe Maas in Rotterdam op de feestlocatie BOOMPJES werd er aan Maarten een kunstwerk overhandigd van Marcel Labrie. Hij werd letterlijk en figuurlijk in het zonnetje gezet met een prachtig cadeau passend bij Maarten zijn passie (Feyenoord) namens alle medewerkers van Logic Vision….Marcel Labrie is ook wel bekend onder… de naam LABRIE WAS HERE..! Hij is een Ras-Rotterdammer geïnspireerd door o.a. Feyenoord en natuurlijk Rotterdam. Zijn werk kenmerkt zich door felle kleuren en Graffiti met een rauw randje…

 

Op 9 april 1992 in Sliedrecht werd LMS – Logistiek Maarten Speet opgericht. Na de eerste drie jaar alleen te hebben gewerkt op een zolderkamer kwam in 1995 Ruud Vlekke in dienst en verhuisde LMS naar Gouda. Daarna volgde nog meer medewerkers, Jos, Yorick & John, Reinold en Monique zijn medewerkers van het eerste uur.

Na 5 jaar, op 28 mei 1999 werd de naam van LMS veranderd in het Internationaal te gebruiken Logic Vision. Maarten koos voor het logo van de vuurtoren, de symboliek achter de vuurtoren is vandaag de dag nog steeds actueel.

Geen IT-bedrijf dat met alle winden meewaait, maar een stabiele en betrouwbare partner met jarenlange ervaring. De dynamiek van automatiseringsprocessen vraagt om een duidelijk baken en een heldere horizon.

Een kompas dat richting geeft en de plaats op zee bepaalt. Hiervoor richt men zich op een vast punt, een plaats die met zekerheid bekend is: een vuurtoren, ook wel een pijler genoemd.

Logic Vision is dat baken, de betrouwbare pijler.

In 2005 verhuisde Logic Vision naar de huidige locatie in Hardinxveld– Giessendam. Inmiddels bestaat Logic Vision 18 jaar, werken er 40 medewerkers en bedienen we 100 (inter)nationale klanten in de Maritieme, Olie & Gas en Productie branches.