Primagaz breidt samenwerking met Logic Vision uit!

Primagaz Oostenrijk geeft opdracht voor implementatie van Microsoft Dynamics NAV.

Naast Primagaz Benelux, Primagaz Spanje en Primagaz Scandinavië kiest Primagaz Oostenrijk ook voor FuelVision op basis van Microsoft Dynamics NAV.
Zoals de General Manager van Primagaz Benelux benoemde: “Wij willen klanten zo veel mogelijk ontzorgen, en daar is telemetrie vitaal bij. Voor onszelf vervult Logic Vision die rol. Die heeft onlangs een nieuw ERP-systeem gebouwd op basis van de softwareoplossing FuelVision op basis van Microsoft Dynamics NAV. Dit is de ruggengraat van ons bedrijf en daar zijn wij en Logic Vision enige tijd mee bezig geweest.”

De opdracht omvat een licentieopdracht voor 30 users en de implementatie van de Olie & Gasoplossing van Logic Vision, FuelVision. Vandaag vond de kick-off plaats en de komende paar maanden zullen we gezamenlijk werken aan een succesvolle implementatie.

Kennis van de gasbranche. Het vormt de basis voor FuelVision van Logic Vision. De oplossing is op maat gemaakt en bevat specifieke functies om de processen binnen de gassector te stroomlijnen. FuelVision houdt bijvoorbeeld rekening met de Platts- en Argusnoteringen. De voorraad kunt u bijhouden in zowel kilo’s, liters als stuks. En gegevens van de meterklanten verschijnen automatisch op de factuur. Bovendien beschikt FuelVision over uitgebreide functionaliteiten op het vlak van CRM en service.

 

 

Downloads:

Gerelateerde pagina's: