Schrijf je nu in voor de inspirerende sessie Challenge & Achieve in samenwerking met Microsoft Nederland.

Logic Vision organiseert samen met Microsoft Nederland een inspirerende kennissessie. Schrijf je nu in!

Meld u nu aan en laat u over een aantal weken inspireren door de challenge die Microsoft is aangegaan samen met u. Microsoft ziet zichzelf niet alleen meer als de marktleider in het dagelijkse ICT landschap maar ook als een challenger om de nieuwste technieken en toepassingen te vertalen naar de praktijk. Daarom komt de Director van SMB Solutions & Partners van Microsoft Nederland, Ron Augustus u graag vertellen hoe Microsoft dit samen met uw organisatie gaat verwezenlijken.

Tijdens deze informatieve sessie worden we meegenomen op een inspirerende reis van een traditioneel ERP pakket naar een Mobile first, Cloud first landschap dat volledig is toegespitst op de challenges die uw organisatie kan tegenkomen tijdens deze reis. Wij willen u inspireren en informeren zodat u onderweg voldoende praktische toepassingen kent en u weet dat Logic Vision uw juiste reisgenoot is. Daarnaast bieden we de gelegenheid om een open discussie te voeren over zaken als Beveiliging, Cloud, Mobile, Bring your own device en andere trends.

  • Wanneer: 3 november 2015
  • Waar: Laan van Europa 1600, 3317 DB Dordrecht
  • Tijdstip: 15:00 uur

Ron is al 5 jaar MT lid van Microsoft Nederland. Hiervoor was hij werkzaam als Sales Director bij Oracle. Als MT lid is Ron verantwoordelijk geweest voor de volledige Services afdeling en nu is hij verantwoordelijk voor alle afdelingen van Microsoft Nederland die zich focussen op het MKB en op het Nederlandse partnerkanaal. Ron vindt Innovatie belangrijk: “Uitdagende projecten aangaan en met onze software de beste resultaten opleveren voor onze klanten en partners. Bedrijven willen eenvoudige software, inclusief Word, Excel of PowerPoint, die ze direct en veilig kunnen gebruiken, op zowel laptops, tablets als telefoons. Wij kunnen dit bieden omdat we altijd de gebruikers centraal stellen en steeds blijven vernieuwen.”

Agenda

14:45 – 15:15 Inloop en ontvangst met koffie & thee

15:15 – 16:00 Ontwikkelingen Logic Vision

16:00 – 17:00 Presentatie Ron Augustus

17:00 – 18:00 Open discussie

18:00 Borrel met een hapje

U kunt zich met meerdere collega’s aanmelden voor deze inspirerende unieke sessie!

Aanmelding via Monique Verwoert: m.verwoert@logicvision.nl. Er zijn geen kosten verbonden bij deelname aan deze sessie.

Schrijf u snel in want vol = vol.