Succesvolle inspiratiesessie in samenwerking met Microsoft NL

Dinsdag 3 november organiseerden wij ons Challenge & Achieve evenement in het Van der Valk hotel in Dordrecht. We kijken terug op een geslaagde middag, met dit keer als gastspreker Ron Augustus MT lid van Microsoft Nederland.

Microsoft
Director van SMB Solutions & Partners van Microsoft Nederland, Ron Augustus nam ons mee op een inspirerende reis van een traditioneel ERP pakket naar een Mobile first, Cloud first landschap dat volledig is toegespitst op de challenges die organisaties kunnen tegenkomen tijdens deze reis. Daarnaast was er gelegenheid om een open discussie te voeren over zaken als Beveiliging, Cloud, Mobile, Bring your own device en andere trends.

 

Ron Augustus
Ron is al 5 jaar MT lid van Microsoft Nederland. Hiervoor was hij werkzaam als Sales Director bij Oracle. Als MT lid is Ron verantwoordelijk geweest voor de volledige Services afdeling en nu is hij verantwoordelijk voor alle afdelingen van Microsoft Nederland die zich focussen op het MKB en op het Nederlandse partnerkanaal. Ron vindt Innovatie belangrijk: “Uitdagende projecten aangaan en met onze software de beste resultaten opleveren voor onze klanten en partners. Bedrijven willen eenvoudige software, inclusief Word, Excel of PowerPoint, die ze direct en veilig kunnen gebruiken, op zowel laptops, tablets als telefoons. Wij kunnen dit bieden omdat we altijd de gebruikers centraal stellen en steeds blijven vernieuwen.”

Microsoft
Deze uitnodiging is zowel naar onze klanten als naar leden van iTanks verzonden. Wij hebben gekozen voor een partnership met iTanks omdat zij een kennisplatform voor tankopslag tot de spin in het web voor diverse innovaties zijn. Inmiddels zijn meer dan 120 bedrijven aangesloten. Kennis uitwisselen vindt zowel digitaal als fysiek plaats tijdens diverse evenementen als; brainstormsessies, masterclasses, congressen, pitch ontbijtjes, etc. www.itanks.eu

Graag tot ziens!
We hopen op een goede manier invulling te hebben gegeven aan het thema ‘Challenge & Achieve!’ Het enthousiasme van de bezoekers was erg inspirerend en we hopen dan ook dat we u weer mogen verwelkomen bij één van onze volgende events!