Van de Graaf en Meeusen Rivertransport B.V. live

met NAV 2017 Role Tailored Client incl. de Logic Vision Rederijmodule!

Van de Graaf en Meeusen Rivertransport B.V. één van de grotere spelers in de wereld van het transport op het gebied van massabulkgoederen in Nederland, België, Frankrijk en Duitsland. Met een eigen vloot van 9 duwboten en 34 duwbakken met 48 medewerkers welke zowel varend als op kantoor actief zijn. Het bedrijf voert transporten uit voor grote verladers in de Benelux. En heeft daardoor ook een groot ladingpakket wat vervoerd wordt via de particuliere schippers, via de afdeling bevrachtingen en de afdeling duwvaart.

Ze zijn live gegaan met NAV 2017 Role Tailored Client incl. de Logic Vision Rederijmodule. Hiervoor werkten ze met de NAV 2009 Classic Client. Het verloop van de implementatie van Dynamics NAV is erg goed verlopen, mede dankzij de kennis, betrokkenheid en inzet van de medewerkers op dit project bij Van de Graaf en Meeusen Rivertransport B.V. en binnen een relatief korte termijn van 3 maanden afgerond.

Wij feliciteren deze prachtige organisatie met dit succesvolle live traject, waarbij wij uitkijken naar het continueren van onze samenwerking in de komende jaren.