Vrijwilligersevent Maasstad Ziekenhuis Rotterdam

Een aantal Feyenoord Business Club-leden hebben de handen ineen geslagen om de vrijwilligers van het Maasstad Ziekenhuis in Rotterdam-Zuid in het zonnetje te zetten voor hun belangeloze, gemotiveerde en gedreven inzet.

Logic Vision is al jaren lid van de Feyenoord Business Club (FBC) en besloot na een ontmoeting met teamleidster Hospitality, Miranda de Laat van het Maasstad Ziekenhuis, een evenement te organiseren met een aantal andere leden van de FBC om de vrijwilligers te bedanken voor hun inzet. Miranda sprak met zoveel passie en waardering over “haar” vrijwilligersbrigade dat dit deed besluiten alles op alles te zetten om er een topdag van te maken.

De vrijwilligers kregen de uitnodiging om naar voetbalstadion De Kuip van Feyenoord te komen in Rotterdam. Het programma bestond uit diverse verrassingen met o.a. ex-voetballer Ben Wijnstekers die met een prijsloting vele mensen blij mocht maken. Vooral de twee hoofdprijzen om een geheel verzorgde wedstrijd in de Feyenoord Business Seats van Logic Vision mee te maken, werd met gejuich ontvangen! Aansluitend kon men nog genieten van een geweldig buffet waarna men voldaan en enthousiast huiswaarts ging.

Dat Feyenoord en de Business Club leden dit ziekenhuis een warm hart toedragen komt door de onderlinge connectie, zoals het ziekenhuis op zijn website zegt: ”Als ziekenhuis op Zuid voelen we ons verbonden met de Rotterdamse club.” Zo hebben ze patiënten verrast met een kampioensmaaltijd geserveerd in een namaak kampioensschaal na het winnen van de landstitel.

Het Maasstad Ziekenhuis is een topklinisch opleidingsziekenhuis - met 600 bedden - in Rotterdam-Zuid. Jaarlijks bezoeken meer dan 450.000 patiënten de poliklinieken. Het ziekenhuis wil de kwaliteit van leven van patiënten verbeteren, en doet dit vakkundig en zorgzaam. Ben jij die vrijwilliger die het leuk vindt om patiënten en bezoekers te begeleiden en te helpen? Sluit je dan aan bij hun vrijwilligersorganisatie, die nu bestaat uit 140 vrijwilligers. Dit aantal willen ze de komende jaren uitbreiden, via deze link kun je meer informatie vinden.

Dat de aantrekkingskracht van Feyenoord onverminderd groot is, blijkt uit het feit dat de Feyenoord Business Club (FBC) floreert als nooit tevoren. Ruim 900 bedrijven, van groot- tot kleinbedrijf en uit diverse branches, zijn lid; het bewijs dat de Feyenoord Business Club dé ontmoetingsplaats is voor ondernemers met een Feyenoord-hart.