Nieuws & Blogs

eQuip live met Business Central

Geschreven door Arnold Mauritz | 07 oktober 2022

eQuip zocht ERP software voor het beheren van hun projecten en was benieuwd naar de mogelijkheden van Microsoft Dynamics 365 Business Central, waarbij de schaalbaarheid van de ERP software een belangrijk aspect was.   


Omdat eQuip al snel na de oprichting een aantal grote opdrachten ontving, wilde het bedrijf de administratie van engineer to order projecten meteen goed aanpakken. Dit betekent een goede, eenvoudige basisoplossing die verder uitgebreid kan worden op het moment dat daar behoefte aan is. Er is daarom gekozen om de implementatie op te splitsen in 2 fases waarbij de basisprocessen in de eerste fase geïmplementeerd worden en verdere optimalisaties in de 2e fase uitgevoerd worden. 

 

Over eQuip
eQuip ontwerpt, produceert en is een onafhankelijke leverancier van oplossingen op maat voor alle benodigdheden bij het elektrificeren van robuuste machines, met een specialisme in de bouw en infrastructuur en de maritieme, offshore en windsector. eQuip kan bestaande traditionele en nieuwe machines ombouwen tot een volledige uitstootvrije elektrische machine.