Met veel plezier verwelkomen wij ter uitbreiding van ons team onze nieuwe collega Marijn Ros, Consultant. We stellen hem graag aan u voor!

Marijn: “Sinds februari 2022 ben ik werkzaam als consultant bij Logic Vision. Kort hiervoor ben ik afgestudeerd in de opleiding Logistics Management aan de Breda University of Applied Sciences.

Tijdens mijn schooltijd ben ik altijd al enthousiast geweest over projectmatig werken. Ook het verbeteren en automatiseren van processen zijn voor mij interessante taken geweest op school. Met onderwerpen als PowerBI en Lean Six Sigma waren dit dan ook belangrijke richtpunten tijdens mijn drie onderzoeksstages.

Toen ik via een bekende van mij in aanraking kwam met Logic Vision viel het voor mij direct op z’n plek. Leuke gesprekken en een warme binnenkomst gaven mij gelijk een goed gevoel.
De sfeer die binnen het bedrijf heerst is heel fijn om in te werken. Collega’s staan klaar om je vragen te beantwoorden en alle denkbare voorzieningen zijn aanwezig. 

Naast mijn werk ben ik erg sportief en regelmatig in de sportschool of op het voetbalveld te vinden. Een hapje en drankje op z’n tijd is meer dan welkom. Samen met mijn vriendin ben ik dan ook vaak onder de gezelligheid te vinden."

Marijn
Natuurlijk faciliteren we weer het prachtige Logic Vision ‘Starter Pack’ zodat hij meteen aan de slag kan. Succes gewenst en welkom bij team Logic Vision!

ebook

Download e-book

Lorem ipsum dolor sit amet veldia autem soleat nis debet fastidi.